Meniu


RV praplovimo rutulio plombos sandarinimo žiedas RV tualeto remonto sandariklio žiedas Patvarus ir ilgalaikis tualetas Atostogos Laisvalaikis Savarankiškas kempingas

€10.23 €20.45

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t119727
Žymos

Ženklelių taškai:

1. Puikiai tinka: Šis nuleidimo rutulinis sandariklis skirtas pakeisti senus ar sulaužytus sandariklius 385316140, 385311462 jūsų RV tualete. Jis tinka daugumai RV tualetų modelių ir sukuria vandeniui nelaidų sandariklį tarp vandens nuleidimo rutulio ir tualeto.

2. Sandarus mechanizmas: Šis praplovimo rutulinis sandariklis užtikrina sandarų mechanizmą, kuris apsaugo nuo atsitiktinio vandens nutekėjimo, pagerina saugumą ir leidžia pasiekti geresnių praplovimo rezultatų keičiant RV tualeto sandariklį.

3. Lengva įdiegti: seną ir susidėvėjusį vandens nuleidimo rutulio sandariklį per kelias minutes galite pakeisti šiuo nauju ir patvariu daiktu. Tiesiog nuimkite seną sandariklį, išvalykite montavimo vietą ir pritvirtinkite naują sandariklį. Tai sumažins plombos pažeidimus ir prailgins plombos tarnavimo laiką.

4. Taupykite pinigus ir laiką: Šis nuleidimo rutulio sandariklis efektyviai pašalina tualeto nuotėkius, taupydamas pinigus ir laiką sąskaitoms už vandenį ir remontui.Tai taip pat neleidžia kvapams patekti į baką ir palaiko jūsų vonios kambarį šviežią. Šis nuleidimo rutulio sandariklio pakeitimas yra lengvai montuojamas ir pašalina priekabos ar santechniko poreikį.

5. Ilgalaikės nuleidžiamos rutulinės tarpinės: pagamintos iš patvarios putplasčio medžiagos, šios nuleidžiamos rutulinės tarpinės nėra lengvai pažeidžiamos vandens. Jie užtikrina tvirtą sandarumą tarp tualeto ir atliekų laikymo rezervuaro, užkertant kelią nuotėkiui ir kvapams. Su šiomis tarpinėmis galite mėgautis be rūpesčių keliaudami savo RV ar valtimi.

Aprašymas:

Šis RV tualeto sandariklio pakeitimas sukurtas taip, kad tiktų visiems visureigiams ir užtikrintų geresnius praplovimo rezultatus. Nuimkite seną sandariklį ir lengvai išspręskite tualeto nuotėkius naudodami šį patvarų gaminį. Dėl ilgo tarnavimo laiko jums nereikės jaudintis, kad netrukus jį pakeisite.

Specifikacijos:

1. Medžiaga: putos

2. Dydis: apie 7inch / 17.78cm

Pakuočių sąrašas:

2vnt * Tualeto sandarinimo tarpinės

Techniniai Duomenys

Material Type Foam
Item Weight 190g
Special Features RV Flush Ball Seal Seal Ring
Item Height 3cm
Model Name RV Toilet Repair Seal Ring
Item Length 17.7cm
Item Width 17.7cm
Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos