Meniu


Wall Planner 2024-2025 17Inx12in Large Wall Calendar Desk Calendar, 18 Month Desk/Wall Calendar Combo Easy Install Easy To Use

€8.11 €16.21

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t114755
Žymos

Wall Planner 2024-2025 17Inx12in Large Wall Calendar Desk Calendar, 18 Month Desk/Wall Calendar Combo Easy Install Easy To Use Charming and Universalus: Šis kalendorius, aprūpintas auksinėmis kabančiomis skylėmis, sklandžiai transformuojasi iš būtino darbalaukio į žavingą sieninį ekraną. Kruopščiai suprojektuoti juodi kampai užtikrina trapią išvaizdą, kurioje nėra raukšlių. Šis kalendorius tampa daugiau nei tik įrankiu; Tai kasdienis priminimas užkariauti savo darbų sąrašą. Rinkitės iš daugybės stilingų ir smagių dizainų, kad įneštumėte asmeniškumo į savo erdves.

Išplėstinė aprėptis: Mūsų 2024–2025 m. sieninis kalendorius apima nuo 2024 m. sausio iki 2025 m. birželio, suteikdamas 18 mėnesių perspektyvą kasdienėms užduotims ir ilgalaikiams siekiams stebėti. Išnaudokite gražaus vertikalaus sieninio kalendoriaus galią, kad padidintumėte savo produktyvumą.Paryškinkite svarbias datas ir terminus savo 2024–2025 m. mėnesio kalendoriuje, kad galėtumėte neatsilikti nuo žaidimo.

Gyvenimas harmonijoje: patirkite mūsų kalendoriaus storo popieriaus praktiškumą, efektyviai atsispirdami rašalo dėmėms ir plunksnoms. Tai užtikrina, kad jūsų planai išliks aiškūs ir įskaitomi. Be organizacinio vaidmens, sieniniai kalendoriai yra patrauklios dekoracijos, kurios jūsų biure, namuose ar klasėje sukuria raminančią atmosferą.

Dosni erdvė planavimui: jums suteikiama pakankamai vietos rašymui kasdienio gyvenimo planavimui. Lengvai užfiksuokite visus susitikimus, terminus, gimtadienius, JAV šventes ir ypatingas datas vienu žvilgsniu.

Apgalvota dovanos idėja: Šis kalendorius yra daugiau nei planavimo įrankis - tai sumanumo įsikūnijimas.Puikiai tinka Naujiesiems metams, gimtadieniams, vestuvėms, grįžimo į mokyklą akimirkoms ir Kalėdoms, jis turi potencialo tapti organizaciniu šedevru. Kalendoriaus spalvų pliūpsnis įkvėps ir motyvuos, todėl buvimas organizuotas bus įdomus darbas.

dydis: 305 x 430mm

Medžiaga: popierius

spalva: kaip parodyta

Pakuote sudaro:

1 x 2024 sieninis kalendorius

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Techniniai Duomenys

Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos