Meniu


Didelis sieninis kalendorius 2024 m. sausio – gruodžio 2024 d. sieniniai kalendoriai 29x20 colių 12 mėnesių kalendoriai 2024 m. kalendoriai Metinis planuotojas

€0.72 €1.61

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t209647
Žymos

Organizuokite savo studijas, darbą ir gyvenimą naudodami mūsų efektyvią 2024 m. kalendoriaus sieną! Pagaminta iš saugių ir bekvapių medžiagų, tai puikus planavimo įrankis visiems. Dėl paprasto naudoti dizaino galite lengvai sudaryti planą ir sekti savo tikslus. Dėl plačiai paplitusio naudojimo jis puikiai tinka tiek asmeninei, tiek profesinei aplinkai.

Specifikacijos:

Medžiaga: 150g balto kraftpopieriaus

Produkto dydis: (apytiksliai) 74.2 * 52.5cm / 29.21 * 20.67 colių

Pakuočių sąrašas:

1* Kalendorius 2024 m. Siena

Pasergėti:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Unikalus dizainas: Sekite savo tvarkaraštį naudodami mūsų unikalaus dizaino "Large Wall Calendar 2024". Dėl efektyvių studijų, darbo ir gyvenimo planavimo galimybių kartu su patogia užrašų darymo erdve jis puikiai tinka kasdieniam įrašymui ir planavimui.

2.Top kokybės užtikrinimas: Sukurtas su puikia kokybės kontrole, šis didelis sieninis kalendorius 2024 yra pagamintas iš storos ir tvirtos popieriaus medžiagos, kuri yra atspari dilimui ir apsaugo nuo pageltimo, užtikrindama patvarumą ir pakartotinį naudojimą. Jame taip pat nėra kenksmingų elementų, saugus ir bekvapis.

3. Efektyvus planavimas: Mūsų didelis sieninis kalendorius 2024 padeda planuoti į priekį nuo sausio iki gruodžio, puikiai tinka mokykloms, namams ir darbo vietoms. Elegantiškas ir profesionalus dizainas suteikia rafinuotumo bet kuriam kambariui, o jo metų trukmės organizavimas leidžia lengvai pasiekti savo tikslus ištisus metus.

4.Patogus vartotojui: Naudodami mūsų didelį sieninį kalendorių 2024 m., galėsite mėgautis patogiu dizainu su lygiais baltais matiniais paviršiais, kad būtų lengva rašyti. Atsisveikinkite su puslapių vartymu ar nerimu dėl kraujavimo ir tepimo. Be to, tai suteikia aiškų jūsų tvarkaraščio vaizdą, todėl planavimas į priekį yra paprastas.

5. Platus pritaikymas: Prilipęs prie lentų ir sienų, šis didelis sieninis kalendorius 2024 m. plačiai naudojamas susitikimams, studijoms, darbui ir kt. Jo lankstų dizainą galima sulankstyti ir atidaryti pagal poreikį, todėl lengva sutaupyti vietos ir išlaikyti savo planus.

Techniniai Duomenys

Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos