Meniu


PAGANI DESIGN DD36 Green Mens Watches Automatic Watch Men Mechanical Wristwatch 2023 Naujas AR safyro stiklas 100M vandeniui atsparus laikrodis

€124.40 €621.99

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t93025
Žymos

PAGANI DESIGN PD-1752 Judėjimas: ST16[automatinis mechaninis judėjimas]

Korpusas: medžiaga - 316L nerūdijantis plienas

36 mm skersmens

Ilgis 46 mm

Storis 12mm

Gumos plotis 20 mm

●PAGANI DESIGN DD36 : PAGANI DESIGN Nauja duoklė DD.

1956 m. buvo paleistas pirmasis DD, DD yra pagrindinė naujovė: tai pirmas kartas, kai ant ciferblato rodoma pirmoji 12 valandos lanko lango diena. Tuo metu techninis žygdarbis.

● Žuvėdros ST16 judėjimas: "Seagull ST16 Movement" automatinis grandinės judėjimas turi 40 valandų galios rezervų, o tai yra labai tikslu. Kadangi rotorius yra prijungtas prie rankinės dalies, rotorius sukasi kiekvieną kartą, kai riešas ir energija perduodama į pagrindinę spyruoklę. Jei nešiojate mažiau nei 10 valandų per dieną, galite rankiniu būdu jį įsipainioti, kad gautumėte energijos. Pirmą kartą naudodami laikrodį, pasukite karūną apie 20 apsisukimų

● NERŪDIJANČIO PLIENO dirželis: Vientisa nerūdijančio plieno apyrankė yra sunkesnė nei kitos apyrankės, be to, ji yra tvirtesnė ir patvaresnė. Atidžiai prižiūrint, jis gali būti naudojamas visam laikui. Apyrankės, naudojančios vielos traukimo procesą, yra labiau tekstūruotos ir rodo daugiau kokybės bei būsenos.

● 100 m atsparus vandeniui: esant iki 100 m atsparumui vandeniui, galite lengvai susidoroti su daugeliu gyvenimo situacijų, tokių kaip rankų plovimas, lietus, plaukimas (prašome priveržti karūną, kai einate į vandenį). Nerekomenduojama jo dėvėti nardant ar nusiprausus po karštu dušu. Vandens garai atakuos vandeniui atsparų guminį žiedą, o dauguma laikrodžių nėra apsaugoti nuo vandens garų.

Ką gausite: gausite "Pagani" dizaino laikrodį, išskirtinę "Pagani" dizaino pakavimo dėžutę, "Pagani" dizaino laikrodžio vadovą (anglų kalba negarantuojama), "Pagani" dizaino laikrodžio audinį.Taip pat galite mėgautis mūsų geriausios kokybės paslaugomis, 30 dienų be priežasties grįžti, laikrodis garantuojamas 2 metams.

NAUJAS PAGANI DIZAINAS DD 36

DD visada įkūnijo prestižą ir innovation.in priedą prie datos, savaitės dienos, kuri buvo visiškai išdėstyta ciferblato lange.

NAUJI PAGANI DIZAINO LAIKRODŽIAI 2022 m. "Pagani Design" atskleidė savo naujausią duoklės darbą: laikrodį, kuris spindi optimizmu ir naujovėmis laikrodžių gamyboje. PAGANI DESIGN nuolat siekia tobulumo, nuolat tobulina savo ikoniškų laikrodžių estetiką ir technologijas. Kvietimas pasiekti aukštesnį lygį. Kaip visada, turint visapusišką įmonės supratimą apie laikrodžių gamybos patirtį, taip pat yra ir jos įsipareigojimas siekti meistriškumo.

Produkto aprašymas Ciferblato korpuso skersmuo: 1.41 colio / 36 mm Ciferblato storis: 0.47 colio / 12 mm Pralaidumas: 0.78 colio / 20 mm Diržo ilgis: 8.7 colio / 220 mm Laikrodžio svoris: 138 gramai Ciferblato lango medžiagos tipas: AR padengtas safyro kristalas (atsparus įbrėžimams) Korpuso medžiaga: nerūdijantis plienas Savybės: Šviečiantis ratukas, datos rodymas, 100M atsparus vandeniui, naudojant Seagull ST16 judėjimą, stabili kokybė, minimali laiko paklaida

PAGANI DESGIN DD-36 LEDO MĖLYNA

DD36 galima įsigyti aukso ir sidabro modelių, taip pat skirtingų paviršiaus spalvų, su įvairia išvaizda ir nekeičiant orumo. Skersmens 36 mm modelis. Vartotojams, kuriems patinka "Midsize" dydis, 36 mm modelis iš tikrųjų yra žemesnis ir retro. Šių metų naujausias DD36 pasirodė sidabro ir ledo mėlynos spalvos derinyje.Pirmą kartą jis buvo suderintas su trikampiu duobės rėmeliu, taip pat pagamintu iš sidabro, su romėniškais skaitmenimis valandos žymekliais ir ryškia mėlyna antra ranka, todėl ratukas tapo gyvesnis, dinamiškesnis; be sidabrinio dėklo svorio ir galvos tipo grandinės dirželio, taip pat yra nepakeičiamas ledo mėlynumo orumo jausmas.

PAGANI DESGIN DD-36 Auksinė JUODA

Kitame DD36 naudojamas unikalus brangakmenio nagas su juodu paviršiumi, kartu su aukso ir deimantų valandų žymekliais, kuris yra ne tik ekstravagantiškas, bet ir kupinas asmenybės.

PAGANI DESGIN DD-36 ŽALIA/MĖLYNA

Žalias veidas ir mėlynas veidas pastaraisiais metais buvo labai populiarūs. Šiame DD naudojama šviesesnė žalia ir tamsesnė mėlyna. Korpuso medžiaga yra nerūdijantis plienas, o paviršiuje yra trimačiai romėniški skaitmenų valandų žymekliai.

1956 m. paleistas DD buvo didelė naujovė: tai buvo pirmasis kalendorinis rankinis laikrodis, nurodantis, be datos, savaitės dieną.

NERŪDIJANČIO PLIENO KORPUSAS, ATSPARUMO

VANDENIUI SIMBOLIS Tvirtumo ir elegancijos paragonas, naujojo DD36 36 mm austrių dėklas garantuoja atsparumą vandeniui iki 100 metrų (330 pėdų) gylio. Jo vidurinis korpusas pagamintas iš kieto nerūdijančio plieno bloko. Korpuso galas dekoruotas gražiais grioveliais, kurie yra užsandarinti ir prisukami specialiu įrankiu. "Twinlock" apvijos vainikėlis, turintis dvigubą atsparumo vandeniui sistemą, tvirtai prisukamas prie korpuso. Krištolas, kuriame 3 valandą yra "Cyclops" objektyvas, kad būtų lengviau perskaityti datą, yra pagamintas iš beveik įbrėžimams atsparaus safyro ir turi antirefleksinę dangą. Neperšlampamas austrių dėklas užtikrina optimalią laikrodžio judėjimo apsaugą.

Techniniai Duomenys

Item Type Mechanical Wristwatches
Model Number PD-1752
Crown Screw-down crown
Style BUSINESS
Material 316L Stainless steel
Band Length 23cm
Origin Mainland China
Brand Name PAGANI DESIGN
Band Material Type Stainless Steel
style Business, elegant, casual fashion
Case Shape Round
Band Width 20mm
Case Thickness 12mm
Case Material Stainless Steel
Water Resistance Depth 10Bar
Feature Shock Resistant, Auto Date, Complete Calendar, Water Resistant, swim, Week Display
Dial Window Material Type Sapphire Crystal
Clasp Type Bracelet Clasp
Boxes & Cases Material Paper
Movement Mechanical Hand Wind, Automatic Self-Wind, Seagull ST16
Dial Diameter 36mm

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos