Meniu


Reguliuojamas perforavimo pjūklas 45-130 mm medienos apdirbimo prožektoriaus plastikinės plokštės atidarymo trigubo ašmenų dizaino lygaus pjovimo įrankis

€25.30

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t92457
Žymos

Įvairūs reguliuojami skersmenys. Ši medienos apdirbimo gręžimo mašina turi įvairius reguliuojamus skersmenis nuo 45 mm iki 130 mm, ir ji gali pjauti skirtingo skersmens skyles tik vienu įrankiu, taupydama pinigus ir erdvę.

Smulkus ir švarus pjovimas. Trys trijų dantų ašmenys gali lengvai pjauti gipso ir kamštines lentas, o jų specialūs tiesių dantų dantys užtikrina smulkų ir švarų pjūvį. Trijų ašmenų dizainas, tiesus apvalus efektas, sklandus pjovimas, be įtrūkimų.

Lengva naudoti. Nėra sudėtingų naudojimo instrukcijų. Begalinį reguliavimą galima pasiekti tik trimis etapais: atlaisvinti; tuo pačiu metu sureguliuoti; Užsegamas.

Naudokite daug kartų. Jis plačiai naudojamas medienos apdirbimo angoms, prožektorių angoms, plastikinių lentų angoms, "pasidaryk pats" garsiakalbių angoms ir kt., Bet ne stiklui ir metalui.

Pastaba: Bevielis atsuktuvas tinka tik gipso kartono gręžimui, o elektrinis gręžtuvas gali būti naudojamas gipso kartonui, orientuotai pluošto plokštei, kamštienai, fanerai ir kt.

dydis: Pjovimo gylis: 30mm Veleno skersmuo: 8.5mm Veleno ilgis: 25mm

Medžiaga: nailonas + cinko aliuminio lydinys

spalva: sidabrinė pilka

Pakuote sudaro:

1 x Reguliuojamas štampavimo pjūklas

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Techniniai Duomenys

Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos