Meniu


Taškai Spiralinis trafaretas 11,8x11,8inch Daugkartinio naudojimo geometrinis spiralinis trafaretas Mandala taškų tapybos šablonai "Pasidaryk pats" amatų dekoravimo trafaretas

€3.63 €5.19

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t92307
Žymos

Apie šį elementą

【Taškai Spiralinio rašto trafaretai】Jūs gausite 1 gabalo taškų spiralės (4 stilius skirtingai) rašto trafaretą, kurio kvadratinis dydis yra 30x30cm/11.8x11.8inch.Galite piešti ant bet kokio paviršiaus, kurį norite papuošti, pasitelkite savo kūrybiškumą, tikėkite, kad kiekvienas jūsų kūrinys turės staigmenų!

【Aukštos kokybės medžiaga】: Mūsų "pasidaryk pats" amatų trafaretai yra pagaminti iš PET, kurie yra patvarūs ir lengvi, plaunami ir daugkartinio naudojimo. O kraštai lygūs, saugūs vaikams ir jūsų šeimai.

【Plaunami ir daugkartinio naudojimo】Mūsų piešimo šablonai yra patvarūs ir plaunami, tiesiog naudokite muilą ir vandenį skalbimui po naudojimo, gali būti pakartotinai naudojami po plovimo, ilgai naudojami įvairiems projektams.

【Lengva naudoti】Pirmiausia padėkite trafaretą ant plokščių daiktų paviršiaus ir pritvirtinkite, tada naudokite akrilinius dažus arba kreidinius dažus ir teptuką, kad nupieštumėte tuščiavidurę dalį, arba purškite juos tiesiai šepetėliu, galiausiai nuimkite šabloną. Meno kūrinys užbaigiamas vos per kelias minutes.

【Plačiai naudojamas】: Tapybos trafaretai gali būti naudojami ant daugelio plokščių objektų, skirtų "pasidaryk pats" kūriniams, tokiems kaip medžio ženklai, siena, plytelės, grindys, drobė, audinys, baldai, langai, lubos, durys, spintelės, tapybos amatai, plakatai. Puikūs meno kūriniai kaip namų puošmena.

Techniniai Duomenys

Item Type Jewelry Findings
Material Plastic
CN Guangdong
Origin Mainland China
Brand Name Beebeecraft

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos