Meniu


MoskyAudio SHO BOOSTER pedalas Elektrinis gitaros efekto pedalas Tikras aplinkkelio gitaros dalys Žalios spalvos efektų procesoriai DJ įranga

€25.75 €26.00

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t88246
Žymos

Aukciono pavadinimas bus čia!

Vienos rankenėlės valdymas į Paprastas valdymas

Vienos rankenėlės valdikliai -SHO stiprintuvas

"SHO Booster" yra ant "ZVEX Super Hand On Small Size", "Big Sound", "SHO Booster" su "True Bypass Switch" maitinimo šaltiniu: DC 9V (nepridedamas)

Apie prekę:

Spalva: Žalia

prekės dydis: 92mm x 38mm x 36mm

Prekė Svoris: 128g

Jūsų prekės aprašymas bus patalpintas čia. Jei norite, galite naudoti HTML. Šrifto tipas, stilius ir spalva yra iš anksto apibrėžti, tačiau juos galima perrašyti prekės aprašo lange. Prekių aprašai gali būti tiek, kiek norite, nes šablonų dydis bus pakeistas, kad atitiktų jūsų aprašų ilgį.

Čia bus įterpta jūsų mokėjimo informacija. Mokėjimo skiltį galite sukurti kaip pardavėjo išsamios informacijos dalį iš puslapio Pardavėjo informacija, esančio skirtuke Profiliai.Sukūrę išsamią pardavėjo informaciją, galite pasirinkti, kad ji būtų įtraukta į jūsų skelbimą sąrašo puslapyje, šalia šablono pasirinkimo. Jei neturite išsamios mokėjimo informacijos, ši skiltis bus pašalinta iš šablono.

Čia bus įtraukta jūsų pristatymo informacija. Galite sukurti skyrių Siuntimas kaip pardavėjo išsamios informacijos dalį iš pardavėjo išsamios informacijos puslapio, esančio skirtuke Profiliai.Sukūrę išsamią pardavėjo informaciją, galite pasirinkti, kad ji būtų įtraukta į jūsų skelbimą sąrašo puslapyje, šalia šablono pasirinkimo. Jei neturite išsamios pristatymo informacijos, ši skiltis bus pašalinta iš šablono.

Čia bus įtrauktos jūsų pardavimo sąlygos. Pardavimo sąlygų skyrių galite sukurti kaip pardavėjo išsamios informacijos dalį iš pardavėjo išsamios informacijos puslapio, esančio skirtuke Profiliai.Sukūrę išsamią pardavėjo informaciją, galite pasirinkti, kad ji būtų įtraukta į jūsų skelbimą sąrašo puslapyje, šalia šablono pasirinkimo.Jei neturite pardavimo sąlygų, ši skiltis bus pašalinta iš šablono.

Čia bus įterpta jūsų informacija apie mus. Skyrių "Apie mus" galite sukurti kaip pardavėjo išsamios informacijos dalį iš pardavėjo išsamios informacijos puslapio, esančio skirtuke Profiliai.Sukūrę išsamią pardavėjo informaciją, galite pasirinkti, kad ji būtų įtraukta į jūsų skelbimą sąrašo puslapyje, šalia šablono pasirinkimo. Jei neturite informacijos apie mus, ši skiltis bus pašalinta iš šablono.

Čia bus įterpta jūsų Susisiekite su mumis informacija. Skyrių "Susisiekite su mumis" galite sukurti kaip pardavėjo išsamios informacijos dalį iš pardavėjo išsamios informacijos puslapio, esančio skirtuke Profiliai.Sukūrę išsamią pardavėjo informaciją, galite pasirinkti, kad ji būtų įtraukta į jūsų skelbimą sąrašo puslapyje, šalia šablono pasirinkimo. Jei neturite informacijos Susisiekite su mumis, ši skiltis bus pašalinta iš šablono.

Techniniai Duomenys

type LED Night
Origin Mainland China
type2 Lamp Bulb
type1 USB Power

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos