Meniu


juodas NBR X žiedas, keturių lūpų sandarinimo žiedas, nitrilo guma, hidrauliniams cilindrams, stūmokliams, stūmokliniams strypams. Vidinis skersmuo1.24-247.32mm

€1.72 €7.61

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t8576
Žymos

Produkto informacija

Pavadinimas: X-Ring

Medžiaga: NBR (nitrilo gumos buna)

Spalva: Juoda

Dydis: vidinis skersmuo (ID) * vielos skersmuo (WD)

Pakuotė: burbulinė pakuotė / popieriaus dėžutė

Paviršiaus apdorojimas: neapdorotas

X ŽIEDAS yra dažniausiai naudojamas hidraulinio cilindro sandariklyje, tai yra tipiškas lūpų sandariklis, nesvarbu, kad stūmoklis ir stūmoklio strypas gali gauti gerą sandarinimo efektą, u formos ritė žemo slėgio situacijoje, tik dėl labialinės ministerijos sandariklio deformacijos trukdžių, dėl kontaktinio ploto yra maža, trinties jėga yra palyginti maža, didėjant slėgiui, padidinkite lūpų elastinę deformaciją, tempimą, Didėjant suspaudimo ir lenkimo įtempiui, U formos žiedo radialinė suspaudimo jėga automatiškai didėja, o kontakto ilgis su sandarinimo paviršiumi nuolat didėja, kol visas U žiedo ašinis ilgis liečiasi su sandarinimo paviršiumi, kad būtų užtikrintas geras sandarinimo efektyvumas esant aukštam slėgiui.

Dydis

Forma: vidinis skersmuo (ID) * vielos skersmuo (WD)

( Pavyzdžiui: 10 * 1.0 reiškia, kad vielos skersmuo yra 1.0 mm, vidinis skersmuo yra 10 mm. )

išorinis skersmuo =vidinis skersmuo + vielos skersmuo *2

"Express" paslauga

Bendrovė iškilmingai žada:

Greitas pristatymas, mes išsiųsime jūsų prekę per 24 valandas, kai tik pateiksite užsakymą, atostogų metu gali prireikti daugiau laiko.

Pastaba: Jei turite kokių nors rūpesčių, nedvejodami susisiekite su mumis, nes nuoširdžiai norime, kad kiekvienas klientas turėtų puikią apsipirkimo patirtį "Taksofonai.lt".

Pastaba: siuntiniai iš nemokamų logistikos kanalų labai vėlavo. Pabandykite pasirinkti mokamus logistikos kanalus, pavyzdžiui, šiuos logistikos kanalus:

Pastaba: logistikos platinimo apimtis gali būti iki daugiau nei 100 šalių. Žiūrėkite logisrices metodo pasirinkimo paketą. Pristatymo terminas atokiose šalyse ar regionuose turi būti pratęstas maždaug 10 dienų.

Po aptarnavimo

Bendrovė iškilmingai žada:

Jei iškils produkto kokybės problema, mes kuo greičiau suteiksime jums pinigų grąžinimo paslaugą, būkite tikri, kad pirksite.

Jei turite klausimų apie gaminį, susisiekite su mumis laiku, mes kuo greičiau suteiksime produkto parametrų efektyvumo paaiškinimo paslaugą.

Mūsų paslaugų teikimo principas yra teikti į Dievą panašias paslaugas klientų aptarnavimui.

Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, pateikite mums penkių žvaigždučių atsiliepimą, kad galėtume suteikti man daugiau motyvacijos.

Techniniai Duomenys

Standard or Nonstandard Standard
Model Number NBR X-Ring1.24-247.32mm
Material Rubber
Shape Ring Gasket
Origin Mainland China
Certification NONE

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos