Meniu


Įrašymo instrumentas 6/8 skylėta fleita Sopranas Vokiečių pirštų pradedančiųjų fleita nuimama tiksli studentų fleita su valymo lazdele

€0.79 €1.80

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t84463
Žymos

Supažindinkite vaiką su muzikos stebuklais su mūsų diktofoniniu instrumentu vaikams. Sureguliuokite garsą ir lengvai jį išgirskite - dėl patvarios ir sklandžios konstrukcijos. Pasirinkite iš 6 skylių / 8 skylių ir pritaikykite trijų pakopų dizainą, kad maksimaliai padidintumėte savo vaiko mokymosi potencialą. Jis yra lygus ir patogus liesti - puikiai tinka mažiems pirštams!

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Vokiečių soprano diktofonas

Produkto spalva: pieno baltumas

Produkto dydis: apie 3.2 * 33.2 cm / 1.26 * 13.07 colių

Produkto svoris: apie 90g

Produkto medžiaga: ABS

Tipas: 6 skylės / 8 skylės

Pakuočių sąrašas:

Vokiečių soprano diktofonas*1

Valymo lazdelė*1

Nata:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektų tikroji gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje parodytos spalvos. Ačiū!

2. Dėl rankinio matavimo leidžiamas 1-3 cm matavimo nuokrypis.

Žiūrėti daugiau produkto informacijos

1. Tikslus žingsnis: Pagaminta naudojant mašinų įpurškimo liejimo technologiją, ši įrašymo fleita turi tikslias pirštų skylių angas, kad būtų galima tiksliai judėti. Puikiai tinka pradedantiesiems, jis gali efektyviai ugdyti susidomėjimą muzika, tuo pačiu leisdamas gražiai sureguliuoti ir groti.

2. Saugumas ir patikimumas: Dėl tvirtos ABS medžiagos ši įrašymo fleita sukurta taip, kad tarnautų ilgai. Pirmenybė teikiama saugumui, o dilimui atspari, nedeformuojama konstrukcija užtikrina sklandžią ir patogią grojimo patirtį, todėl tai idealus pasirinkimas visų įgūdžių lygio muzikantams.

3. Daugiapakopis įrašymo įrenginys: Nesvarbu, ar esate pradedantysis, ar ekspertas, galite mėgautis grojimu šia įrašymo fleita, kurią galima įsigyti 6 skylių ir 8 skylių specifikacijomis.6 skylių pirštų metodas yra paprastas ir tinka pradedantiesiems, o 8 skylių parinktis gali leisti visus besikeičiančius garsus ir savo nuožiūra moduliuoti aukštį.

4. Trijų pakopų nuimamas: trijų pakopų nuimama įrašymo fleita yra sukurta naudojant mašinų pjovimo ir poliravimo metodus, užtikrinant lygius paviršius, puikų oro sandarumą ir lengvą grojimą. Dėl unikalaus dizaino valymas ir išmontavimas yra be vargo.

5. Puiki garso gamyba: Mūsų įrašymo fleita didžiuojasi patogiu ir švariu kandikliu, užtikrinančiu sklandų grojimą. Kandiklis kruopščiai išvalomas, kad būtų išvengta dirginimo, apsaugoti dantys ir palaikoma burnos sveikata. Žaiskite valandų valandas be jokio diskomforto.

Techniniai Duomenys

Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos