Meniu


for vivo Y20i (2020) Automobilio GPS navigacijos prietaisų skydelis Mobiliojo telefono laikiklio spaustukas – juoda

€23.24

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t8435
Žymos

DFV mobile - Automobilio GPS navigacijos prietaisų skydelis Mobiliojo telefono laikiklis Spaustukas vivo Y20i (2020) - Juoda

- Saugus vairavimas! Visada būkite saugūs su savo GPS prieš akis. Naudodamiesi šiuo laikikliu, neturėsite pavojaus pažvelgti toli nuo kelio, kad patikrintumėte GPS ar išmanųjį telefoną!

- Tvirtas ir stabilus, su silikonine tekstūra, kad būtų labiau prižiūrimas ir tvirtai sukibęs. Elegantiškas, kompaktiškas ir unikalus dizainas. Valdymas viena ranka ir paprastas naudoti.

- Daugumos išmaniųjų telefonų palaikymas su 13 cm spaustuko anga ir iki 90 laipsnių kampu.

- Prieš pirkdami įsitikinkite, kad jūsų viršutinis prietaisų skydelis yra tinkamas, kad jį būtų galima laikyti prie klipo. Jei jūsų viršutinis prietaisų skydelis yra per plonas, kad jį būtų galima suimti, galite pridėti šiek tiek neslystančio kamšalo tarp rankenos, kad jį

priveržtumėte - Saugus vairavimas! Visada būkite saugūs su savo GPS prieš akis.Naudodamiesi šiuo laikikliu, neturėsite pavojaus pažvelgti toli nuo kelio, kad patikrintumėte GPS ar išmanųjį telefoną!

Tvirtas ir stabilus, su silikonine tekstūra, užtikrinančia didesnę priežiūrą ir tvirtą sukibimą. Elegantiškas, kompaktiškas ir unikalus dizainas. Valdymas viena ranka ir paprastas naudoti.

Daugumos išmaniųjų telefonų palaikymas su 13 cm spaustuko atidarymu ir iki 90 laipsnių kampu.

Prieš pirkdami įsitikinkite, kad viršutinis prietaisų skydelis yra tinkamas, kad jį laikytų klipas. Jei jūsų viršutinis prietaisų skydelis yra per plonas, kad jį būtų galima suimti, tarp rankenos galite pridėti šiek tiek neslystančio kamšalo, kad jį priveržtumėte.

- Mano parduotuvėje rasite daugiau aksesuarų savo mobiliajam telefonui: vivo Y20i (2020) , arba paklauskite manęs el. paštu!

Techniniai Duomenys

Features Gravity Expansion
Has Speaker No
Type Car Holder
Compatible Brand vivo Y20i (2020)
Brand Name DFVmobile
Model Number F2-2-N-SOP-SALP-244
Charger No
Origin ES(Origin)

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos