Meniu


Universal Wireless Garage Door Opener Keypad GUK-R For Liftmaster Genie Chamberlain Craftsman Overhead Linear Wayne Easy To Use

€12.49 €21.54

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t83533
Žymos

Universal Wireless Garage Door Opener Keypad GUK-R For Liftmaster Genie Chamberlain Craftsman Overhead Linear Wayne Easy To Use

Ši garažo durų atidarymo belaidė klaviatūra gali būti naudojama su vienos juostos arba dviejų juostų (315MHz / 390MHz) atidarytuvais, kad būtų galima valdyti iki 3 "Genie" / "Overhead Intelli" kodo garažo durų atidarytuvų. Pirmiau nurodyti prekių ženklai ir susiję modelių numeriai naudojami tik suderinamumui įrodyti.

Ši garažo durų atidarymo klaviatūra yra suderinama su Genie Intelli kodo I garažo durų atidarytuvais ir visais viršutiniais garažo durų atidarytuvais (315MHz / 390MHz).

Klaviatūra yra prieinama ir geras kainos ir kokybės santykis. Nereikia jokių raktų ar nuotolinio valdymo pultų. Laikini kaiščiai fiksatoriams, skaitiklių skaitytuvams, namų prižiūrėtojams, kol esate išvykę, saugūs ir saugūs.Atverčiamas dangtelis apsaugo klaviatūrą nuo elementų, dideli foninio apšvietimo mygtukai leidžia greitai ir lengvai įvesti PIN kodus tamsoje, o naujausia "Intelli Code" technologija sumažina radijo bangų trukdžius.

Belaidę garažo durų atidarymo klaviatūrą lengva įdiegti, jums reikia tik atsuktuvo, kad ją lengvai įdiegtumėte, klaviatūra pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų, kurios yra atsparios dilimui, patvaresnės ir turi ilgesnį tarnavimo laiką. Prieš montuodami atjunkite maitinimą ir mūvėkite darbo pirštines, kad apsaugotumėte rankas. Komplekte yra tvirtinimas varžtais, klaviatūra su foniniu apšvietimu ir atverčiamas dangtelis, kad būtų lengva programuoti ir montuoti.

/

Ši universali garažo durų atidarymo belaidė klaviatūra yra suderinama su riedėjimo kodo ir fiksuoto kodo panardinimo jungiklio produktais, viena universali garažo durų klaviatūra gali valdyti iki 3 garažo durų atidarytuvų.

Universali garažo durų atidarymo belaidė klaviatūra suderinama su visais pagrindiniais garažo durų atidarymo prekių ženklais. Suderinamas su "LiftMaster", "Chamberlain", "Craftsman", "Genie", "Overhead", "Wayne", "Dalton", "Marantec Stanley" ir kt. Naudokite purpurinį / geltoną / raudoną / oranžinį / žalią mokymosi mygtuką arba juodą mygtuką. Naudokite su "Intelli Code Security" technologija, kad pakeistumėte kodą ant kiekvienų durų, kad išvengtumėte neteisėtos prieigos, kad padidintumėte saugumą.

Klaviatūra yra prieinama ir verta jūsų pinigų. Nereikia jokių raktų ar nuotolinio valdymo pultų Nereikia raktų ar nuotolinio valdymo pultų. Laikini kaiščiai fiksatoriams, skaitiklių skaitytuvams, namų prižiūrėtojams, kol esate išvykę, saugūs ir saugūs

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Techniniai Duomenys

Use TV
Wireless Communication RF
Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos