Meniu


Vaivorykštės kačių tunelis Sulankstomas naminių kačių žaislų tunelis Sulankstomi kačiukų žaislai Žaidimo vamzdelis Įbrėžimams atsparūs triušiai Šuniukai Žaisti tunelį

€8.66 €17.32

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t7965
Žymos

Ženkleliai:

1.Puikus žaislas kačių žaidimui: Vaivorykštės katės tunelyje naudojamas vaivorykštės S formos dizainas su įmontuotu plisuotu krekingo popieriumi. Su dviem oro angomis ir barškučio žaidimo kamuoliu jis gali suteikti daugiau linksmybių jūsų žavingiems augintiniams.

2. Patvari konstrukcija: kačių tunelyje, skirtame kambarinėms katėms, aplink spyruoklinį plieninį rėmą naudojami plyšimui atsparūs poliesterio metmenys ir jie gali atlaikyti pašėlusių kačių kasymąsi. Taigi jis yra patvarus naudoti.

3. Sulankstomas ir nešiojamas: vaivorykštės tunelį katėms galima sulankstyti per kelias sekundes. Taigi jums lengva laikyti ir išsinešti kelionei. Suteikite savo mieliems augintiniams džiaugsmo bet kuriuo metu ir venkite jiems nuobodžiauti.

4. Laikykite augintinį aktyvų namuose: Vaivorykštės naminių gyvūnėlių tunelis yra naudingas žaislas, kad jūsų augintiniai būtų aktyvūs, kai esate toli nuo namų. Tai gali suteikti interaktyvių ir pramogų katėms.

5. Miela naminių gyvūnėlių dovana : kačiuko tunelis kambarinėms katėms yra išskirtinė dovana draugams, tėvams ir kaimynams, turintiems kačių, šuniukų ar kitų mažų augintinių. Tai puiki naminių gyvūnėlių dovana mažai mielai katei žaisti namuose.

Aprašymas:

"Cat Tunnel Rainbow" taiko S formos dizainą ir vaivorykštės spalvą, turi dvi oro angas ir žaidimo kamuolius. Tai labai smagus žaislas jūsų katėms. Be to, aplink spyruoklinį plieninį rėmą naudojami plyšimui atsparūs poliesterio metmenys, kad jų nesubraižytų katės. Tai gali padėti katėms savarankiškai žaisti ir išlaikyti jas aktyvias, kai esate toli nuo namų. Tai nešiojama ir sulankstoma, kad galėtumėte keliauti ar išeiti. Be to, tai puiki dovana draugams, šeimos nariams ir kaimynams, turintiems kačių ar šuniukų.

Specifikacijos:

1.Produkto pavadinimas: Kačių tuneliai kambarinėms katėms

2. Dydis: apie 120 * 26 * 26cm / 47.24 * 10.23 * 10.23 colių

3. Svoris: apie 196 g

4. Medžiaga: poliesteris

pakavimo sąrašas:

Katės žaidimo tunelis*1

Pastabos:

1. Dėl apšvietimo efektų ir filmavimo kampų gaminyje yra spalvų skirtumas, prašau suprasti.

2. Dėl rankinio matavimo produkto dydis yra leistinas.

Techniniai Duomenys

Type cats
Is Smart Device no
Origin Mainland China
Toys Type Tunnels
Material nylon

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos