Meniu


Mayitr 1Pc 1.1M Papūga Aitvaras Šeimos išvykos Lauko pramogos Sportas Vaikai Aitvarai Skraidantys žaislai vaikams Aukštos kokybės

€4.69 €6.69

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t7837
Žymos
parrot kite

specifikacija:

100% visiškai naujas ir aukštos kokybės

Medžiaga: nailonas

Spalva: atsitiktinė spalva

Plotis: apie 1.1m / 43.3in

Aukštis: apie 0.5m / 20.0in

Uodega: apie 1,2 m / 47,2 colio

Kiekis: 1Pc

Funkcijos:

Aitvaru

gali skraidyti vaikai ir suaugusieji Labai gražus papūga aitvaras paukščių aitvaras, šiek tiek stiprus vėjas gali skristi.

Priekinis lenktas juostos dizainas, madingas, spalvingas, lengvai skraidantis

Aitvaras nėra su aitvaro styga

Komplekte yra:

1 x Paukščių aitvaras

Nata:

Prašome leisti 0-2cm paklaidą dėl rankinio matavimo.

Skirtingų monitorių ekranų spalvos gali šiek tiek skirtis.

Nata:

Gali būti šiek tiek spalvų skirtumas, dėl kompiuterio monitoriaus nustatymų, taip pat su matavimo metodo skirtumu, prašome leisti 1-3cm dydžio nuokrypį.

Mes garantuojame, kad stilius yra toks pat, kaip parodyta nuotraukose . Ačiū!

Mokėjimas

1. Mes priimame "Alipay", "West Union", TT. Visos pagrindinės kredito kortelės priimamos per saugų mokėjimo procesorių ESCROW.

2. Apmokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas nuo užsakymo.

3.Jei negalite atsiskaityti iš karto po aukciono pabaigos, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Laivybos

1. PRISTATYMAS VISAME PASAULYJE. (Išskyrus kai kurias šalis ir APO / FPO)

2. Užsakymai apdorojami laiku po mokėjimo patikrinimo.

3. Siunčiame tik patvirtintais užsakymo adresais. Jūsų užsakymo adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresu.

4. Rodomi vaizdai nėra tikrasis elementas ir yra skirti tik jūsų nuorodai.

5. PASLAUGOS TRANZITO LAIKĄ teikia vežėjas, išskyrus savaitgalius ir švenčių dienas. Tranzito laikas gali skirtis, ypač atostogų sezono metu.

6. Jei per šį laikotarpį siuntos negavote, susisiekite su mumis.Mes stebėsime siuntą ir kuo greičiau susisieksime su jumis su atsakymu. Mūsų tikslas – klientų pasitenkinimas!

7. Dėl atsargų būklės ir laiko skirtumų mes pasirinksime išsiųsti jūsų prekę iš mūsų pirmojo turimo sandėlio, kad galėtume greitai pristatyti.

8. Mes, pardavėjas, nesame atsakingi už importo muitą, pirkėjas yra už tai atsakingas. Bet koks dėl to kilęs ginčas yra nepagrįstas.

9. BR pirkėjas prašome pateikti cpf arba cnpj, jums bus geriau jį gauti greičiau.ačiū

Grąžinimas 1. Mes priimame el. pašto užklausas dėl grąžinimo per 7 darbo dienas nuo jūsų užsakymo gavimo.

2. Jei prekę turite ilgiau nei 7 dienas, ji laikoma naudota ir mes neišduosime jums pinigų grąžinimo ar pakeitimo. 3. Jei gavę prekę nesate patenkinti, grąžinkite ją per 7 dienas, kad ją pakeistumėte arba grąžintumėte pinigus.Prieš grąžindami susisiekite su mumis dėl grąžinimo vadovo. 4. Visos grąžinamos prekės TURI būti originalioje pakuotėje ir JŪS PRIVALOTE PATEIKTI mums siuntimo sekimo numerį, konkrečią grąžinimo priežastį ir savo užsakymo ID. 5. Jei prekė sugedo per 3 mėnesius, mes atsiųsime jums pakeitimą be papildomo mokesčio arba pasiūlysime grąžinti pinigus, kai gausime nekokybišką prekę. 6. Jei prekė sugedo po 3 mėnesių, vis tiek galite ją atsiųsti mums atgal. Gavę nekokybišką prekę, atsiųsime jums naują. Bet jums reikia sumokėkite papildomą siuntimo mokestį. 7. Jūs sutinkate su visomis aukščiau išvardytomis politikos nuostatomis užsisakydami "Taksofonai.lt"!

Atsiliepimai Jei esate patenkinti mūsų produktais, Pls duokite mums 5 žvaigždutes Jūsų pasitenkinimas ir teigiami atsiliepimai mums yra labai svarbūs. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždutes, jei esate patenkinti mūsų prekėmis ir paslaugomis.Jei turite kokių nors problemų dėl mūsų prekių ar paslaugų, nedvejodami pirmiausia susisiekite su mumis prieš palikdami neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręstume bet kokią problemą ir suteiktume jums geriausias klientų aptarnavimo paslaugas. Gavę mokėjimą, pateiksime jums teigiamą atsiliepimą. Jei esate nepatenkinti savo prekėmis, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo tarnyba.

Mes išlaikome aukštus kompetencijos standartus ir siekiame 100% klientų pasitenkinimo! Atsiliepimai yra labai svarbūs Mes prašome nedelsiant susisiekti su mumis prieš pateikdami mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, kad galėtume tinkamai išspręsti jūsų susirūpinimą.

Neįmanoma išspręsti problemų, jei apie jas nežinome!

Techniniai Duomenys

Material nylon
Warning NO FIRE, Far away from fire
Origin Mainland China
Animals BIRDS
Kites Accessory Type Kite Handle & Line
Shape Animal
Gender Unisex
Recommend Age 12+y, 3-6y, 6-12y, 14+y
Item Type Single
Model Number 22101101, Parrot Kite

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos