Meniu


2vnt Baseinas Maisto laikymo krepšys Pakabinamas nešiojamas rėmas nuimamas tinklelis Laikymo stovas Baseino gėrimų laikiklis Baseino priedai

€33.59 €65.85

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t76032
Žymos

[Keep Everything You Need Poolside]2 rinkinys mėlynos spalvos. Pavargote įlipti ir išlipti iš baseino, susierzinote telefonu, šlapiomis ir nešvariomis knygomis ar norite greito ir paprasto būdo laikyti gėrimus? Jums patiks, kiek telpa mūsų baseino krepšelis. Vaikų žaislai, maistas, rankšluosčiai, losjonas, akiniai, akiniai, laikrodžiai, kremas nuo saulės ir kt.

[Didelė talpa ir stiprus laikiklis] Šio antžeminio baseino aksesuaro matmenys yra 40 x 36 x 15 cm, kuriame galima lengvai laikyti įvairius daiktus, tokius kaip vandens buteliai, gėrimai, žaisliniai kamuoliukai, akiniai nuo saulės ir kt. Jame telpa iki 30 svarų, todėl neturėsite problemų laikyti daug daiktų vienu metu.

[Sustiprintas, tvirtas ir patvarus] Palyginti su kitais aukščiau esančiais baseinų priedais (kurie yra pagaminti iš silpnų medžiagų ir laikui bėgant subyra), kiekvienas mūsų gaminys turi sustiprintas rankenas ir sustiprintas jungtis, kad sunkūs kroviniai nesulūžtų.Aukštos kokybės 100% perdirbtas plastikas su apsauginiu kremu nuo saulės, kad tarnautų ilgus metus ir apsaugotų nuo saulės žalos.

[Išlieka lygus ir stabilus] Sukurta su papildoma dugno atrama, net ir su sunkiais puodeliais ar taurėmis, ši daiktadėžė prie baseino gali tvirtai laikytis savo vietoje ir neleisti apvirsti. Jį taip pat lengva įdiegti ir, jei reikia, jį galima pašalinti saugojimui ne sezono metu.

[GERIAUSIAI TINKA ANTŽEMINIAMS BASEINAMS] Mūsų antžeminiai baseinų krepšiai yra unikaliai suprojektuoti taip, kad tilptų rėminiuose baseinuose su vamzdžiais, kurių išorinis skersmuo yra 2,3 colio ar mažesnis. Netinka kvadratiniams viršutiniams bėgiams, apvaliems viršutiniams bėgiams ir ovaliems viršutiniams bėgiams, didesniems nei 2,3 colio. Taip pat gali būti naudojamas kaip saugykla / gėlių krepšelis meno studijoje, garaže ar kieme ir pan.

Spalva: Mėlyna

Medžiaga: plastikas

Pakuote sudaro:

2 x baseino pakabinamas krepšys

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Techniniai Duomenys

Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos