Meniu


2PCS kalendorius 2024 m. sieninis kalendorius pakabinamas kalendorius pakabinamas mėnesinis sieninio meno šeimos kalendorius, suaugusiems, namų dekoras

€12.28 €17.80

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t74169
Žymos

[Išplėstas organizacinis pajėgumas]: Naudodami mūsų pakabinamą gamtos sieninį kalendorių 2024 m., turėsite dar daugiau rašymo vietos, kad galėtumėte planuoti savo veiklą ir renginius. Pakabinkite jį ant savo sienos, kad pasiektumėte didelę unikalių ir ypatingų gamtos įkvėptų vaizdų kolekciją, kuri suteikia grožio ir įkvėpimo jūsų kasdieniam gyvenimui.

[Nepamirštamos akimirkos]: įamžinkite nepamirštamas akimirkas naudodami šį pakabinamą sieninį gamtos kalendorių. Su žaviomis nuotraukomis, kurios demonstruoja gamtos grožį ir humorą. Ši išskirtinė sienų apdaila tikrai kiekvieną mėnesį suteiks džiaugsmo ir juoko jūsų namams ar darbo vietoms.

[Puikus dizainas]: Mūsų pakabinamas gamtos sieninis kalendorius gali pasigirti gražiu dizainu, kuris užfiksuoja gamtos esmę ir suteikia grožio bet kuriam kambariui. Pagamintas iš aukštos kokybės popieriaus, jis yra tvirtas ir patvarus, užtikrinantis ilgalaikį naudojimą.

[Platus naudojimo spektras]: Sužavėkite bet kurį gamtos entuziastą šiuo pakabinamu gamtos sieniniu kalendoriumi, užpildytu nuostabiomis nuotraukomis ir tinkančiu bet kuriam jūsų namų ar darbo zonos kambariui. Plačiai naudojamas fotografų, nuotykių ieškotojų, žygeivių, keliautojų, geologų ir visų, kurie myli gamtą, tai puiki dovana bet kokiai progai.

[Tobula naujovės dovana]: sužavėkite savo pojūčius šiuo pakabinamu gamtos sieniniu kalendoriumi, pripildytu baimę keliančių gamtos peizažų ir laukinės gamtos. Puiki dovana mėgstantiems poilsį lauke ar norintiems padovanoti įsimintiną dovaną slaptiems Kalėdų seneliams, dovanų mainams, bernvakariams, mergvakariams, knygų klubams ir dar daugiau!

dydis: apie 29 x 21cm

Medžiaga: popierius

Spalva: kaip parodyta

Pakuote sudaro:

2 x Kalendorius 2024

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Techniniai Duomenys

Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos