Meniu


Tuning Fork Set Kit Parts (128Hz, 136.1Hz, 512Hz,4096Hz) Su refleksiniu plaktuku gydančiam čakrų rinkiniui Gydomasis miuziklas

€36.76

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t71226
Žymos

Siūlome nuolaidą dideliems kiekiams. Kviečiame susisiekti su mumis!

Pilnas derinimo šakių rinkinys: gausite žavingą flanelinį gėrybių krepšį su keturiomis derinimo šakėmis ir svarbiausiais dažniais (128 Hz, 136,1 Hz, 528 Hz ir 4096 Hz) su dviem plaktukais ir dviem taisymo įrankiais traukimo stygų krepšyje.

Puikus aliuminio lydinys: Derinimo šakutė pagaminta iš puikaus aliuminio lydinio, tiksliai sureguliuota iki 0,5% nurodyto dažnio, su aiškiu garsu, be magnetizmo, be rūdžių, patvariu, kompaktišku, ergonomišku dizainu, puikiai tinka kasdieniam naudojimui namuose.

Nesvarbu, ar tai būtų muzika, ar naudojimasis sveikata, mūsų derinimo šakutė yra puikus daugialypis įrankis, kurį galite naudoti norėdami išnaudoti visas galimybes. Kiekvienas iš jų sukuria tam tikrą dažnį skirtingam konkrečiam tikslui.

Plačiai naudojamas: Derinimo šakutės ir plaktukai yra apgalvotos dovanos moterims, vyrams, budistų jogos mokytojams, dvasinėms sieloms ar meditacijos mėgėjams.Aiškūs, ilgalaikiai tonai, kurie pasiekia giliai į jūsų kūną ir padeda fiziškai, emociškai ir dvasiškai

[ERGONOMIŠKAS DIZAINAS IR PAPRASTAS NAUDOTI] Apvalus uodegos dizainas puikiai derina estetiką ir komfortą, o jame yra silikoninis plaktukas, leidžiantis papildomai valdyti smūgio jėgą, leidžiančią geriau naudoti derinimo šakutę.

Medžiaga: metalas

Spalva: Sidabras

Pakuote sudaro:

4 x derinimo šakutė (OM136.1, 128C, 512C, 4096C)

1 x laikymo krepšys

2 x veržliaraktis

2 x būgno lazdelės

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Techniniai Duomenys

Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos