Meniu


Arbatos maišelių organizatorius Skaidri arbatos dėžutė Saugojimo organizatorius Momentinės arbatos apdailos lentyna skaidri drėgmei atsparus maišelis Infuzinė arbata

€14.03 €28.06

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t7111
Žymos

Ženkleliai:

1. Padalintas kavos ankščių laikiklis : Kavos ankšties laikiklis turi įmontuotą nuimamą pertvarą, leidžiančią laikyti įvairių tipų ankštis ar arbatos maišelius atskiruose skyriuose.

2. Paprasta pasiekti: Taupant laiką ir rūpesčius, šis arbatos maišelio organizatorius turi U formos didelį atidarymo dizainą, leidžiantį paimti arbatos maišelius ranka neapverčiant ir neatidarant.

3. Sveikas saugus: Pagamintas iš puikių žaliavų, kurios gali tiesiogiai liestis su maistu, kavos ankšties laikiklis turi skaidrų ir vizualų dėžutės korpusą, leidžiantį aiškiai ir lengvai matyti turinį.

4. Nemokamas arbatos organizatorius spintelėms: padidinkite savo laikymo talpą ir sutaupykite vietos naudodami patogų arbatos organizatorių. Galite sudėti kelis langelius vienas ant kito, kad ekranas būtų stabilesnis ir tvarkingesnis. Lengva pritaikyti savo krovimą pagal savo poreikius ir pageidavimus.

5. Kelios funkcijos: Šis elegantiškas laikiklis tinka ne tik arbatos maišeliams, bet ir gali laikyti jūsų kosmetiką, raštinės reikmenis, papuošalus ir kitus smulkius daiktus, todėl jūsų gyvenimas tampa rafinuotesnis ir turite savo mažą kampelį. Plačiai naudojamas namuose, viešbučiuose ir kt.

Aprašymas:

Sutvarkykite savo arbatos maišelius naudodami šią patogią laikymo dėžutę. Tai leidžia lengviau pasiimti arbatos maišelius ir mėgautis mėgstamu alaus. Dėžutė pagaminta iš puikios medžiagos ir gali būti sukrauta su kitomis dėžėmis. Su šiuo produktu sukurkite savo mažą arbatos laiko kampelį.

Apgyvendinimo įstaigos:

Produkto dydis: (apytiksliai) 16.4 * 13.2 * 10cm / 6.46 * 5.2 * 3.94 colių

Produkto medžiaga: PP

Pakuočių sąrašas:

1*Arbatos maišelių organizatorius

Techniniai Duomenys

Use Bag
Material Metal
Load 100 kg
Technics Glossy
Origin Mainland China
Shape Square
Model Number Tea Bag Organizer
Product Office Organizer
Specification 50*40*30cm
Capacity 120L
Style Modern Style
Type Storage Boxes & Bins

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos