Meniu


nuimamas ragų rankinis padas odinis ragų apsaugos pagalvėlė nuo slydimo apsauginis padas studentams ir atlikėjams Aukšta kokybė

€5.85 €11.69

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t70972
Žymos

Funkcijos:

OOTDTY

Apsaugokite savo ragą su ragų apsaugos padu.Apsaugokite savo instrumento paviršių nusidėvėjimą, tuo pačiu užtikrindami patogų ir patvarų sukibimą.

Išorinis sluoksnis pagamintas iš odos medžiagos, o vidinis sluoksnis pagamintas iš pliušinės medžiagos, efektyviai apsaugančios instrumentą.

Sukurtas tiek profesionaliems žaidėjams, tiek pradedantiesiems, "Protections Pad" padidina sukibimo stabilumą ir apsaugo nuo rankų nuovargio. Puikiai tinka visų lygių studentams ir muzikantams.

Nesvarbu, ar tai būtų praktikos kambariai, ar muzikos klasės, "Horn Hand Pad" užtikrina patogų prigludimą, sumažindamas rankų įtampą ilgomis žaidimo valandomis. Puikiai tinka asmeninei praktikai ir muzikos pamokoms.

Tinka koncertams, orkestrų pasirodymams ir kitiems viešiems renginiams, jis garantavo saugų sukibimą ir patikimą atsparumą slydimui, leidžiantį sutelkti dėmesį į tikslią ir stabilią muzikinę išraišką.

Specifikacijos:

Medžiaga: oda

Spalva: Juoda/Ruda

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Komplektą sudaro:

1x rago rankinis padas

Nata:

Prašome leisti 1-2 cm klaidas dėl rankinio matavimo, prieš užsakydami įsitikinkite, kad neprieštaraujate. Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos.

Techniniai Duomenys

Brand Name OOTDTY
Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos