Meniu


Plaukimo akiniai Mergaitė Maudymosi akiniai Neperšlampami nuo rūko Plaukimo akiniai vaikams Baseinas Paplūdimio vaikams Dovanos

€3.34 €9.82

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t69673
Žymos

Mūsų smūgiams atsparūs ir labai atsparūs smūgiams pc lęšiai užtikrina saugią priežiūrą be stimuliacijos, o profesionalus UV indeksas iki 400+ užtikrina maksimalią apsaugą nuo kenksmingų UV spindulių.

Specifikacijos.

Objektyvo medžiaga: poli

Tarpiklio medžiaga: PVC

Galvos juostos medžiaga: silikonas

Produkto dydis: apie 15x5cm / 5.91x1.97 colių

Svoris: 100g

Pakuočių sąrašas:

Vaikiški maudymosi akiniai*1PAI

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Patikima medžiaga: Pagaminti iš pageidaujamo aukštos kokybės PVC, mūsų vaikiški akiniai maudymosi kostiumams siūlo saugią priežiūrą be jokio dirginimo ar diskomforto jūsų vaiko akims, užtikrinant pažangią akių apsaugą visų vandens pramogų metu.

2.Minkštas ir saugus: Su smūgiams atsparia ir patogia medžiaga šie vaikiški maudymosi akiniai pasižymi puikiu vandeniui atspariu sandarinimu, todėl juos saugu naudoti visų tipų veido odai. Mėgaukitės plaukimu be rūpesčių!

3.Krištolo skaidrumo vaizdai: suteikite savo vaikui gyvybingą ir netrukdomą povandeninę patirtį su mūsų itin atspariais smūgiams kompiuterio objektyvais, kurie yra skaidrūs ir permatomi, siūlantys didelės raiškos objektyvą.

4.Advanced Protection: Apsaugokite savo vaiko akis nuo vandens ir kenksmingų UV spindulių naudodami šiuos profesionalius vaikų maudymosi akinius. Dėl vandeniui atsparaus dizaino ir nuo saulės apsaugančio profesionalaus UV indekso iki 400+, jie puikiai tinka saugiems ir patogiems nuotykiams vandenyje.

5. Optimizuotas dizainas: mėgaukitės plaukimu be rūpesčių su šiais vaikų plaukimo akiniais. Dėl greito dizaino, lengvo reguliavimo ir atminties atšokimo jie yra minkšti ir patogūs bei siūlo greitą atšokimą nekeičiant formos. Objektyvo diržo sagtis ir ergonomiškas prigludimas užtikrina optimalų veikimą.

Techniniai Duomenys

Model Number Kids Swimming Goggles
Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos