Meniu


Kabelių valdymo rinkinys 126vnt., Laido valdymo organizatorius Kabelių rankovės Lipnus stalas Laido laikiklis Vielos kabelio kaklaraištis

€13.87 €24.32

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t6757
Žymos

Kabelių valdymo rinkinys 126vnt., Laido valdymo organizatorius Kabelių rankovės Lipnus stalas Laido laikiklis Vielos kabelio kaklaraištis

[Tvarkinga darbalaukio vieta] Šis daugiafunkcis saugojimo artefaktų kabelių valdymo rinkinys gali padėti efektyviai tvarkyti laidus ir darbalaukį bei atlaisvinti daugiau vietos.

Izoliacijos saugos apsauga: Aukštos kokybės panardinama izoliacinė medžiaga kabelio įvorė gali efektyviai blokuoti elektros smūgius iki 10 voltų. Negana to, jų patvarios aukštos kokybės medžiagos užtikrins, kad jūsų laidai ir kabeliai bus naudojami per ateinančius kelerius metus.

"Pasidaryk pats" pritaikymas: Kabelio valdymo įvorę galima prailginti ir praplatinti sagtimis ir užtrauktukais bei "pasidaryk pats" skylėmis bet kurioje vietoje, todėl ją galima pritaikyti netvarkingesniems laidams. Kabelio apvalkalas pagamintas iš aukštos kokybės lankstaus neopreno, kuris gali ištempti iki 10 kabelių ir apsaugo juos nuo dulkių, vandens ir naminių gyvūnėlių kramtymo.

Lengva naudoti: Naudokite šį maitinimo laido valdymo rinkinį, kad labai lengvai išvalytumėte netvarkingus laidus. Šis paketas yra ekonomiškas, efektyvus ir praktiškas. Kabelio įvorę užtraukite vielos užtrauktuką, nuplėškite plėvelę ir priklijuokite laikiklio spaustuką ant stalo, o kabelio kaklaraištį naudokite laidams tvarkyti.

Vertingas kabelių valdymo rinkinys: "Viskas viename" kabelių valdymo priedų įdėjimas į vieną paketą yra labai tinkamas norint išlaikyti namų biuro kabelius tvarkingus.

Spalva: juoda

Medžiaga: TPR + nailonas + plastikas

Pakuote sudaro:

4 * Kabelių kaklaraiščiai su sagtimis

10 * lipnūs kabelių fiksatoriai

10 * Kabelių valdymo nailoninė sagtis (15x1.2cm)

2 ritinėliai * 5m nailono sagties kabelio kaklaraištis

100 * nailoniniai kabelių kaklaraiščiai (20x0.26cm)

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Techniniai Duomenys

Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos