Meniu


2 In 1 makiažo šepetėlio valymo kilimėlis Makiažo šepetėlių laikiklis Stovas Silicio šepetėlių valiklis Padėklas apima kosmetikos šepetėlių organizatoriaus stovą

€9.17 €18.35

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t6408
Žymos

Šis universalus makiažo šepetėlio valymo kilimėlis leidžia plauti ir džiovinti šepetėlius ant to paties kilimėlio. Daugkartinio naudojimo medžiaga yra ilgaamžė ir lengvai valoma. Tekstūrų dizaino įvairovė padeda pašalinti makiažo nešvarumus iš įvairių tipų šepetėlių. Šepetėlių džiovinimo laikiklis taupo vietą ir išlaiko gerą šepetėlių būklę. Savo stilių galite suderinti su įvairiomis spalvomis.

Specifikacijos:

Medžiaga: silikonas

Svoris: 300g

Dydis: apie 14,5 * 13 * 8cm / 5,7 * 5,1 * 3,1 colio

Pakuočių sąrašas:

1 * Makiažo šepetėlių valymo kilimėlis

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Universalūs tikslai: Nuvalykite ir laikykite makiažo šepetėlius naudodami šį 2 in 1 makiažo šepetėlių laikiklį. Jis kruopščiai ir patogiai valo visų rūšių makiažo šepetėlius. Tai taip pat palaiko jūsų makiažo įrankius tvarkingus ir švarius kaip makiažo šepetėlių laikymo lentyną.

2.Nelengva sulaužyti: Šis 2 in 1 makiažo šepetėlių laikiklis pagamintas iš minkštos ir patvarios silikoninės medžiagos, kuri nepažeis jūsų makiažo šepetėlių ir nedirgins odos. Jis gali būti pakartotinai naudojamas šepetėlių valymui ir džiovinimui lengvai.

3. Patogus vartotojui: Šis 2 in 1 makiažo šepetėlių laikiklis gali pašalinti bet kokį makiažo likučius ir nešvarumus nuo jūsų šepetėlių su daugybe tekstūrų dizainų. Tai taip pat leidžia greitai išardyti ir surinkti, kad būtų lengva valyti ir laikyti.

4. Užimkite mažiau vietos: šį 2 iš 1 makiažo šepetėlio laikiklį galima sulankstyti ir laikyti, kad sutaupytumėte vietos. Tai taip pat leidžia jūsų makiažo šepetėliams išdžiūti ir natūraliai išdžiovinti ore ant stovo po valymo.

5. Išradingai pagamintas: jis tinka bet kokiam tuštybės stiliui ir užtikrina puikų našumą už mažą kainą. Jis taip pat gali efektyviai išvalyti ir išdžiovinti šepečius. Galite rinktis iš įvairių spalvų, kad atitiktų jūsų skonį.

Techniniai Duomenys

Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos