Meniu


30L Ledo skustuvas Komercinis ledo trupintuvas Kokteilių mašina Ledo skutimosi mašina Maišytuvo pieno kokteilių mašina Ledo slydimo mašina

€710.90 €888.63

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t6219
Žymos
ice crusher smoothie machine

Produkto aprašymas:

Produkto pavadinimas: Smoothie mašina

Pagrindinės dalys medžiaga: nerūdijantis plienas

Įtampa: 110V-60HZ / 220V- 50HZ (maitinimo jungiklis tinka kiekvienai šaliai)

Galia: 2500W

Variklio greitis: 1400r / min

Išeiga: 30L/3-4 min

Bendras svoris: 46kg

Grynasis svoris: 47kg

Dydis: 670 * 620 * 1050mm

Kaip pasigaminti įmantrų nuskustą ledą:

Įdėkite ledo kubelius į ledo skutimosi mašiną ir nuskuskite juos į snaiges. Ant nuskusto ledo įpilkite 2 šaukštus uogienės (raudonos pupelės, mung pupelės, konservuoti vaisiai ir riešutai yra priimtini) ir supilkite atitinkamą kiekį kondensuoto pieno.

(1) Juodųjų perlų snaigės ledo gamybos būdas:

Įdėkite ledo kubelius į ledo skutimosi mašiną ir nuskuskite juos į snaiges ant lėkštės, įdėkite 2 šaukštus virtų juodųjų perlų miltelių ant nuskusto ledo, įpilkite 2 šaukštus uogienės, tada įpilkite 1 šaukštą razinų, atitinkamą kiekį kondensuoto pieno, lašinkite 1 šaukštą sirupo yra paruoštas.

(2) Braškių snaigės ledo gamybos būdas:

Įdėkite ledo kubelius į ledo skutimosi mašiną ir nuskuskite juos į snaiges ant lėkštės, įpilkite 2 šaukštus braškių uogienės ant nuskusto ledo ir įpilkite reikiamą kiekį kondensuoto pieno.

(3) Raudonųjų pupelių pieno ledo gamybos būdas:

Įdėkite ledo kubelius į ledo skutimosi mašiną ir nuskuskite juos į snaiges ant lėkštės, įpilkite 2 šaukštus virtų raudonųjų pupelių ant ledo, tada įpilkite atitinkamą kiekį kondensuoto pieno ir supilkite 2 šaukštus fruktozės.

(4) Babao snaigės ledo gaminimo receptas

Įdėkite ledo kubelius į nuskustą ledo aparatą, nuskuskite į snaiges lėkštėje, įpilkite atitinkamą kiekį aštuonių lobių košės ant nuskusto ledo, tada įpilkite atitinkamą kiekį kondensuoto pieno ir supilkite 1 šaukštą fruktozės, kad patiektumėte.

(5) Kaip pasigaminti akacijos pupelių ledą:

Įdėkite ledo kubelius į nuskustą ledo mašiną, nuskuskite į snaiges ant lėkštės, įpilkite 2 šaukštus raudonųjų pupelių ant nuskusto ledo, įpilkite 2 šaukštus didelių raudonųjų pupelių, įpilkite atitinkamą kiekį kondensuoto pieno ir supilkite 1 šaukštą fruktozės patiekti.

(6) Kaip pasigaminti kiaušinių pudingo ledą:

Įdėkite ledo kubelius į ledo skutimosi mašiną, nuskuskite juos į snaiges ant lėkštės, supjaustykite pudingą ir pridėkite jį prie nuskusto ledo, įpilkite 1 šaukštą razinų, tada įpilkite atitinkamą kiekį kondensuoto pieno, supilkite 1 šaukštą cukraus vandens ir patiekite.

7) Perliniai šviežių vaisių ledai:

Visų rūšių vaisius nuplaukite atskirai, nulupkite, supjaustykite mažais gabalėliais ir sudėkite į lėkštę, uždenkite ledo šlaku, supilkite 2 šaukštus perlų ir įpilkite fruktozės vandens. Valgant gerai išmaišykite, jis maistingas ir skanus.

Mango kokteilis

Sudėtis: 1 mango (apie 250 gramų minkštimo), 2 puodeliai neriebaus šviežio pieno ir pusė puodelio ledinio vandens.

Metodas: Nulupkite mangą ir paimkite minkštimą, įpilkite šviežio pieno ir ledinio vandens, supilkite į maišytuvą, kad gautumėte mango sulčių pieną, supilkite į ledo virimo aparatą ir padėkite į šaldytuvą, kad gautumėte mango ledo kubelius. Įdėkite mango ledo kubelius į maišytuvą ir sumaišykite iki vientisos masės.

Raudonųjų pupelių ledas

Sudėtis: 4 kaušeliai virtų raudonųjų pupelių, 20 ml raudonųjų pupelių sriubos, 4 kaušeliai nuskusto ledo, 10 ml saldaus pieno ir 1 samtelis ledų.

Metodas: Į puodelį sudėkite virtas raudonąsias pupeles, suberkite raudonųjų pupelių sriubą, tada supilkite saldų pieną ir galiausiai suberkite nuskustą ledą, o ledus papuoškite ant nuskusto ledo. (Patarimas: galite pasirinkti skirtingus ledų skonius pagal savo asmeninius pageidavimus. Jei negalite pasigaminti nuskusto ledo, vietoj jo galite naudoti susmulkintą ledą.)

slyvų ledas

Sudėtis: 300 g slyvų, 7 šaukštai medaus.

Metodas: Įdėkite cukruotas slyvas į troškinimo puodą, įpilkite reikiamą kiekį vandens ir virkite, kol jie virti, tada supilkite jas į švarų indą, nuimkite šerdį, tada įpilkite medaus į slyvų padažą ir gerai išmaišykite, palaukite, kol jis atvės Patiekite su susmulkintu ledu.

oranžinis ledas

Ingridientai: 1 nuskustas ledo rutulys, 1 butelis ledinio mineralinio vandens (galima pakeisti šaltu virintu vandeniu), keli griežinėliai apelsinų žiedlapių (konservuotų), 200 ml ledinių apelsinų sulčių, 200 ml apelsinų sulčių ir 1 lašas apelsinų esencijos.

Paruošimo būdas: Įdėkite nuskustus ledo rutuliukus į vaisių dubenį arba plačiažiotį taurės stiklą, užpilkite lediniu mineraliniu vandeniu su apelsinų esencija ir gerai išmaišykite, o ant viršaus uždėkite apelsinų sulčių. Aplink nuskustus ledo rutuliukus ir ant jų išdėliokite oranžinius pleištus ir patiekite su šiaudeliais bei metaliniais šaukštais

Techniniai Duomenys

Power 1500W
Material Stainless Steel
Brand Name YunlinLi
Function Slushies
Control Fully-automatic
Power (W) 1500W
Type Electric
Origin Mainland China
Quantity/min 8kg/min
Model Number ZZ-QS30L

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos