Meniu


4 vnt plastikiniai sulčių buteliai Nauji 120ML / 150ML skaidrūs skaidrūs gėrimų indai Nuo klastojimo apsaugoti dangteliai Tuščias kvadratinis butelis Pienas

€2.80 €4.67

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t6192
Žymos

Medžiaga: plastikas

Dydis: kaip parodyta

Spalva: Skaidrus (juodas viršelis / baltas viršelis)

Butelio burnos skersmuo: 38MM

Talpa: 120ML / 150ML

Komplektą sudaro:

4 * Tuščias butelis

Funkcijos:

1. Pakankamas kiekis: kiekvienoje pakuotėje yra 4 pakuotės plastikinių sulčių butelių su dangteliais; dėl unikalaus dizaino buteliai yra sandarūs ir be išsiliejimo; Be to, skaidrus butelis suteikia patogumo, kad galėtumėte lengvai atskirti viduje esančius skysčius.

2. Saugi medžiaga: mūsų plastikiniai sulčių buteliai yra pagaminti iš aukštos kokybės PET medžiagos, saugūs ir patikimi, netoksiški ir bekvapiai; ir jie neapima BPA; Todėl, kaip patvarūs sulčių buteliai, jie gali suteikti patogumo jūsų gyvenimui.

3.Platus pritaikymo spektras: tušti plastikiniai buteliai idealiai tinka restoranui, barui ir parduotuvei naminiams gėrimams laikyti; ir jūs galite juos naudoti, kad jūsų mėgstami gėrimai jūsų namuose būtų patogūs ir praktiški.

4.Daugiafunkciai produktai: plastikiniai sulčių buteliai gali būti naudojami sultims, kokteiliams, pienui, pieno kokteiliui, ledinei kavai, šviežioms sultims, vandeniui ar bet kokiam kitam naminiam skysčiui laikyti; ir jie gali būti dedami į šaldytuvą arba kambario temperatūros sąlygas, todėl jie yra idealus pasirinkimas jums.

Techniniai Duomenys

Brand Name Jkdesign
Material Plastic
Style Modern Style
Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos