Meniu


Lengva įdiegti 3G SDI singalą su kilpos išvestimi su duomenų pluošto keitikliu

€1 206.10

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t6105
Žymos

Išsamūs vaizdai Produkto pristatymas Vaizdo įrašas Kanalų skaičius 1/2/4/8/16 kanalų Įvesties/išvesties jungtis BNC 75Ω Įėjimo / išėjimo įtampa 1.0 Volt p-p Vaizdo bitų sparta Max 3.2Gb/s Vaizdo SDI standartai: 270Mbps (SD-SDI) 270Mbps (SD-SDI) 1.485Gbps / M (HD-SDI) Garso garso jungtis XLR iškraipymas ˂0.05% Garso lygis 16dBu šviesolaidis Optinio prievado skaičius 1 jungtis FC perdavimo atstumas Multi-mode 550m , Vieno režimo 20Km – 80Km Bangos ilgis: Mulitmode:850/1310nm; Vieno režimo: 1310 / 1550nm (pasirinktinai) Jungtys Vaizdo įrašas: BNC 75Ω Šviesolaidis Optinis FC stovo maitinimas Kintamosios srovės linijos laidas Elektrinis ir mechaninis maitinimo adapteris AC 100-240V Energijos suvartojimas Aplinkos darbinė temperatūra - 5C ~ + 75 C Laikymo temperatūra - 5 C ~ + 85 C Santykinė drėgmė 0% ~ 95% (nekondensuojanti) MTBF: >100,000 valandų Su sertifikatu susiję produktai Įmonės įvadas Ho-link Technology Co., Limited Ho-link Technology Co., Limited yra Azijaįmonė, kuri specializuojasi aukštos kokybės produktų, skirtų transliavimo rinkos sektoriams, kūrime. Mūsų aukščiausios kokybės inžinierių komanda turi dešimtmečius sukauptą patirtį transliavimo ir šviesolaidinio garso bei vaizdo sprendimų srityse: (1) UltraHD 4K / 6G / 12G sprendimas. (2) SDI transliavimo sprendimas.

Produkto aprašymas 3G / HD-SDI vaizdo keitiklis yra plačiai naudojamas radijuje ir televizijoje, vaizdo konferencijose, medicinos mokyme, saugumo stebėjime ir kitose didelės paklausos pramonės šakose. Jis tinka SDI vaizdo stebėjimui ir tolimam vaizdo įrašymui. Keitiklio serija turi stabilų veikimą, aiškią vaizdo kokybę, aukštą stabilumą ir LED būsenos indikaciją, kuri gali vizualiai stebėti keitiklio darbinę būseną.

Funkcijų palaikymo mygtuko reguliavimas

Palaikykite specialias funkcijas Su laikrodžio atkūrimu, laikrodžio formavimu Visiškai skaitmeninis, nesuspaustas HD pluošto perdavimas FC jungtis Pass Patologinis (labai atšiaurios aplinkos) testas Montuojamas ant stovo (gali būti naudojamas stovo ir dėžutės deriniuose) Įvesties adaptyvus, išėjimo skiriamoji geba iki 1080@60HZ Perdavimo atstumas yra didesnis nei 20 km vieno režimo pluoštui, iki 80 km

Projekto atvejis

(3) EFP su duomenimis, garsu, domofonu, Tally, Ethernet, telefonu į šviesolaidį. (4) HDMI / DVI / VGA / KVM vaizdo į šviesolaidį keitiklis. (5) Subalansuotas garso į šviesolaidį keitiklis.

(6) 10/100Mbps ir 10/100/1000bps Multi-ports Ethernet

(7) TVI / CVI / AHD / CVBS 4 in 1 Video to Fiber Converter.Visame produktų portfelyje taikomos naujausios technologijos skaitmeninio ir analoginio signalų apdorojimo srityse.mes plačiai naudojame programuojamą technologiją, leidžiančią greitai pritaikyti produktus, atsižvelgiant į rinkos poreikius, nekuriant naujos aparatinės įrangos. Šios naujos technologijos rezultatas – galingas, aukštos kokybės sprendimas. Visi produktai buvo pritaikyti ir sukurti glaudžiai bendradarbiaujant su Europos ir Amerikos transliuotojais, kurie padėjo patobulinti ir patikslinti funkcijas bei nustatyti našumo lygius. Visi moduliai buvo plačiai išbandyti transliuotojų ir yra plačiai naudojami visame pasaulyje.

Pakavimo ir pristatymo DUK: Q1: Kaip galiu gauti jūsų katalogą ir kainoraštį? A1: Praneškite mums savo el. pašto adresą arba susisiekite su mumis tiesiogiai iš svetainės, kad gautumėte mūsų katalogą ir kainoraštį; 2 klausimas. Kokius mokėjimo būdus siūlote? A2: Mes priimame mokėjimą per LC, T / T, "Western Union" ir PayPal; 3 kl. Koks yra jūsų minimalus užsakymas? A3: Norėdami pasiekti klientų pasitenkinimą, mes priimame užsakymo pavyzdį, net vieną gabalą.Q4: Ar galiu derėtis dėl kainų? A4: Taip, mes galime apsvarstyti nuolaidas keliems mišrių prekių konteinerių kroviniams. 5 kl.: Kokio dydžio bus siuntimo mokesčiai? 5 A: Tai priklauso nuo jūsų siuntos dydžio ir siuntimo būdo. Mes pasiūlysime jums mokestį, kaip pageidavote. 6 kl.: Ar galiu apsilankyti jūsų įmonėje ir gamykloje? A6: Žinoma, mūsų gamykla yra Šendžene Guangdonge, Kinijoje.Susisiekite su mumis, kad susitartumėte dėl susitikimo. 7 kl.: Ką daryti, jei kyla kokybės problemų, kai gauname prekes?A7: Jei išpakavus prekes kyla kvaišalų problema, galite fotografuoti mūsų nuorodai, mūsų QC skyrius patikrins problemą ir pateiks jums geriausius sprendimus, be to, mes taip pat imsimės veiksmų, kad pagerintume kokybę ateityje. Jei turite klausimų, nedvejodami susisiekite su mumis, mes suteiksime jums kokybiškas paslaugas.

Techniniai Duomenys

Fiber Type Single Fiber Single Mode
Transmission distance 20/40/60/80km
Color Black/Other
Wavelength 1310/1550nm
Type FTTx Solutions, FC connector
Brand Name BMAD, HO-LINK
Audio Format 44.1K, 48K, 96K, 176K, 192K
Model Number HL-3GSDI-4Vv1D-T/RF
Warranty Time 3 YEARS
Dimension 440mm*230mm*44.5mm
Application CCTV/Broadcast/Security/Airports/monitoring/government, transportation
Use CCTV SYSTEM
Product name Fiber Video Converter
Certification CE RoHS FCC
Place of Origin Guangdong, China
Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos