Meniu


400PCS plastikinės saugios nėrimo akys birios su 400PCS poveržlėmis nėrimo amatams (0.24Inch/6mm)

€3.49 €9.96

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t6087
Žymos

Didelis sąnaudų našumas: Šiame apsauginių akių rinkinyje yra 400 6 mm akių ir 400 poveržlių, iš viso 800 vienetų. Galite pasidaryti "pasidaryk pats" amatus, kurie suteiks jums pakankamai geros gaminimo patirties.

Didelis blizgesys: Šių lėlių, pagamintų su šiomis nėrimo akimis, akys atrodo labai ryškios, nes mūsų apsauginių akių masė yra pagaminta per smulkų poliravimo procesą. Akys yra širdies langai. Spindinti akis gali padaryti jūsų darbą ryškų ir emocingą.

Lygus paviršius: Šių nėrimo apsauginių akių paviršius yra lygus, jums nereikia jaudintis dėl jo kokybės, kiekvienas procesas užtikrina puikią gamybą. Kiekviena akis gali atspindėti šviesą. Šios akys yra puikios priemonės "pasidaryk pats" entuziastams ir mėgėjams.

Įrengta poveržlė: Pakuotėje yra pakankamai nėrimo nugarėlių, kad būtų išvengta akių lupimo.Juos lengva naudoti, tereikia įkišti akis per audinį, o tada poveržlėmis jį sutvarkyti.

Plačiai naudojamas: Apsauginės akys lėlių gamybos reikmenims labai tinka rankų darbo lėlių ir amigurumi projektams bei žaislų amatų gamybai, puikiai tinka visų rūšių iškamšoms, tokioms kaip pliušinės lėlės, meškos ir kt.

Atkreipkite dėmesį: mūsų pagamintos apsauginio žaislo akys yra labai mažos ir jų negalima praryti. Laikykite juos atokiau nuo vaikų arba lydėkite juos žaisdami.

Spalva: Juoda

Medžiaga: plastikas

Dydis: 6mm

Pakuote sudaro:

400 x Nėrimo apsauginės akys

400 x Galinės poveržlės

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Techniniai Duomenys

Origin Mainland China
Material Plastic
Recommend Age 3-6y

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos