Meniu


UV rašiklis su lengvu Helovino rašikliu 4 vnt Tracer žymeklio rašiklis Slaptas pranešimas Nuolatinis žymeklis plaunamas ir daugiafunkcinis

€0.78 €1.42

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t56285
Žymos

Atraskite tobulą dovaną bet kokiai ypatingai progai! Mūsų slapti rašikliai yra įdomūs, sveiki žaislai vaikams. Tiesiog ištraukite izoliacinį lakštą ir pradėkite rašyti! Puikiai tinka susitikimams arba kaip apgalvota gimtadienio dovana. Stebėkite, kaip jų akys žiba iš nuostabos ir tyrinėjimo.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Nematomas rašalo rašiklis

Produkto medžiaga: ABS

Produkto dydis: (apytiksliai)13.6 * 1.8 * 1cm/5.35 * 0.71 * 0.39 colių

Pakuočių sąrašas:

4* Slapti pranešimų rašikliai

Nata:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Atskleisti slapti pranešimai: Rašykite nematytas žinutes naudodami mūsų nematomą rašalo rašiklį ir įjunkite juodą šviesą, kad pamatytumėte, kaip stebuklingai atsiranda rašalas.Smagiau kurti savo slaptus kodus ir Nematomus žaidimus.

2.Sveiki žaislai: Mūsų nematomas rašalo rašiklis yra su UV šviesa, kuri atskleidžia slaptus pranešimus. Su plaunamu rašalu, be kvapo, nekenksmingu dizainu, jis puikiai tinka kūrybiškam žaidimui. Saugus ir nekenksmingas, pridėkite posūkį prie sveikų žaislų.

3. Patogus naudoti: apima 4 spalvų nematomo žavesio rašiklius su UV šviesa, įmontuota ant slapto švirkštiklio dangčio. Tiesiog ištraukite izoliacinį lakštą. Paruošta naudoti po gavimo.

4. Taikymo sritis: išlaisvinkite savo vaizduotę naudodami mūsų nematomus rašalo rašiklius, kurie atskleidžia nematytus pranešimus naudodami UV šviesą. Puikiai tinka kurti įdomias mokyklos užduotis, žaidimų veiklą ir dar daugiau linksmybių Kalėdų susitikime, Helovino kompanijoje ir kt.

5.Kūrybinė dovana: Šie nematomi rašalo rašikliai puikiai tinka gimtadienio dovanoms, Helovino dovanoms ar bet kokiai progai nustebinti savo vaiką, draugą ar šeimos narį.Rašykite slaptas žinutes, pieškite nematytus paveikslėlius arba kurkite savo nematomus žaidimus naudodami šiuos nuostabius rašiklius.

Techniniai Duomenys

Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos