Meniu


Jutiklinis ekranas Dušo telefono laikiklis Dušo priedai Telefono laikiklis Anti-Fog Jutiklinis ekranas Sieninis dėklas Reguliuojamas kampas

€5.59 €8.21

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t5578
Žymos

Atraskite geriausią dušo telefono laikiklį, kuris užtikrina geriausią žiūrėjimo kampą HD transliacijai. Dėl patikimos sandarinimo apsaugos pasitikėkite, kad jūsų telefonas išliks sausas! Naujoviškas dizainas be gręžimo užtikrina suderinamumą su bet kokiu vonios kambario paviršiumi. Nebereikia blaškytis keičiant dainą ar tinklalaidę - padarykite savo dušo laiką dar malonesnį!

Produkto pavadinimas: Vonios kambario vandeniui atspari mobiliojo telefono dėžutė

Spalva: pilka rožinė

medžiaga;" ABS+PET

Gaminio dydis: 19.8 * 12.3 * 6cm

Suderinamumas: tinka visiems mobiliesiems telefonams, kurių įstrižainė mažesnė nei 7 coliai

Sąrašas:

1 * Jutiklinio ekrano dušo telefonas Holde

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Universali žiūrėjimo patirtis: mėgaukitės laisvų rankų įrangos telefono naudojimu prausdamiesi po dušu su šiuo vandeniui atspariu telefono laikikliu. Lankstus dizainas leidžia suktis 360, lengvai perjungiant horizontalius ir vertikalius režimus, suteikiant jums patogiausius žiūrėjimo kampus.

2.Idealus jutiklinio ekrano patogumas: pagerinkite dušo rutiną naudodami mūsų vandeniui atsparų dušo telefono laikiklį. Jautrus HD jutiklinis ekranas suteikia puikią jutiklinio ekrano patirtį, leidžiančią lengvai perbraukti, bakstelėti ir slinkti, kol telefonas bus apsaugotas nuo vandens pažeidimų.

3. Patobulinta vandeniui atspari apsauga: Mūsų dušo telefono laikiklis, pagamintas iš aukštos kokybės ABS ir PET medžiagų, yra atsparus dvisluoksniam vandeniui ir turi patikimą sandarinimo apsaugą.

4. Diegimas supaprastintas: Paruoškite ir paleiskite šį dušo telefono laikiklį akimirksniu su lengvai montuojamu dizainu. Gręžti nereikia. Jis gali išlaikyti iki 5 kg svorio ir turi vandeniui atsparią funkciją, apsaugančią jūsų telefoną nuo vandens pažeidimų.

5. Patogi vieta: Dėl 60 atidarymo kampo šis vandeniui atsparus dušo telefono laikiklis leidžia lengvai paimti ir padėti telefoną.Tinka visiems mobiliesiems telefonams, kurių įstrižainė mažesnė nei 7 coliai, užtikrina nepertraukiamas pramogas ir pokalbius prausiantis po dušu.

Techniniai Duomenys

Origin Mainland China
Features Remote Control
Charger No
Compatible Brand Universal
Has Speaker No

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos