Meniu


3TNV80 alkūninis velenas Yanmar ekskavatoriaus dyzeliniam varikliui.

€767.04

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t5222
Žymos

3TNV80 alkūninis velenas Yanmar ekskavatoriaus dyzeliniam varikliui.Prašome perskaityti žemiau esantį aprašymą Dėmesio: Kad išvengtumėte rūpesčių, įsitikinkite, kad ši dalis tinka jūsų varikliui.nuoširdūs linkėjimai visiems pirkėjams. Produkto aprašymas: Tinka: Yanmar 3TNV80 variklio elementas apima: 1 PC alkūninį veleną

Jei turite klausimų, spustelėkite jį: Susisiekite su mumis

Svarbios pastabos: Pateikite mums savo vardą, pavardę ir adresą anglų kalba! ( Pirkėjai iš Rusijos Federacijos turi pateikti mums visą 3 žodžių pavadinimą anglų kalba ) Telefono numeris taip pat yra labai svarbi informacija, kurią reikia siųsti per "Express"! Jei jums reikia kito pristatymo būdo, kurio mes nepateikėme, nedvejodami susisiekite su mumis! Pranešimas prieš perkant: Nepirkite, jei nepatvirtinate, kad galite juos naudoti, tiesiog paprašykite mūsų išsamaus brėžinio, kad patikrintumėte, ar jie tinka. Į mūsų kainą neįskaičiuoti muitai, importo mokesčiai, PVM ar kiti paslėpti mokesčiai.Tai reiškia, kad laivybos kompanija apmokestins juos.

Mokėjimas : Mes priimame mokėjimą per "Taksofonai.lt Escrow" ir PayPal.Jei jums reikia mokėti per PayPal.pirmiausia susisiekite su mumis.

Pristatymas : Mes išsiųsime jums prekę per 3 darbo dienas po to, kai patvirtinsime jūsų mokėjimą ir adresą. Pristatymo laikas priklauso nuo pristatymo būdų. Prašome atsižvelgti į numatomą pristatymo laiką, kai pasirenkate pristatymo būdą. Nedvejodami susisiekite su mumis, jei laiku negausite užsakymo. Klientų aptarnavimas : Jei turite klausimų ar problemų.nedvejodami pirmiausia susisiekite su mumis prieš palikdami neutralius ar neigiamus atsiliepimus. Ačiū!

Techniniai Duomenys

Material Type Metal
Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos