Meniu


Vandens batai Vyriški ir moteriški paplūdimio batai prieš srovę Suaugusiųjų basomis kojomis Greitas sausas plaukimas Neslidūs batai Kvėpuojantys vatos batai

€19.84 €44.10

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t51242
Žymos

Kvėpuojanti medžiaga: Šio vandens batų batviršis pagamintas iš didelio elastingumo audinio, kuris yra minkštas ir kvėpuojantis, taip pat gali būti dėvimas basomis. Guminis padas suprojektuotas su drenažo angomis, kad jūsų lauko sportiniai vandens batai būtų lengvai išdžiovinami.

Vidurinio vamzdžio dizainas : Vidurinio vamzdžio dizainas naudojamas patogiai prižiūrėti kojas, nelengva patekti į smėlį ir maloniau žaisti paplūdimyje.

Mados dizainas: Unikalūs penki pirštai atrodantys batai pado galiukas suteikia jums unikalią dėvėjimo patirtį ir aukštą mados elementą.

Savybės: Lengvas dėvėjimas / Super minkštas / Kvėpuojantis / Lygus / Greitai džiūstantis / Nešiojamas / Suspaudžiamas / Ergonomiškas formavimas / Mažos erdvės užėmimas / Mados išvaizda

Proga: Moteriški ir vyriški batai puikiai tinka paplūdimio ar vandens žaidimams ir lauko ar vidaus pratimams, tokiems kaip plaukimas, banglenčių sportas, žvejyba, baseinas, buriavimas, plaukiojimas valtimis, baidarės, burlenčių sportas, paplūdimio tinklinis.ilgas avialinijų skrydis, joga, pilateso pratimų atlikimas, aerobika ir kt.

Kaip pasirinkti tinkamą dydį?

1.Išmatuokite pėdos ilgį kaip nuotrauką.

2.Raskite ''EUR dydis'' iš dydžių lentelės pagal savo pėdos ilgį!

3. Nematuokite vidpadžio ilgio, jis skiriasi nuo pėdos ilgio.

Nata:

1. Matavimai yra maksimalus dydis, prašome leisti paklaidą apie ± 5MM . Prieš užsakydami atidžiai palyginkite dydžių lentelę su pėdų ilgiu.

2. Prašome pagal mūsų dydžių lentelę pasirinkti tinkamiausią dydį! Tai labai svarbu,ačiū už supratimą ir bendradarbiavimą! Linkiu laimingo apsipirkimo!

3. Jei nežinote, kaip pasirinkti tinkamą dydį, arba turite klausimų apie šį produktą, susisiekite su mumis, mes greitai pateiksime patenkinamus atsakymus.

Mes labai rūpinamės pakuodami kiekvieną detalę, kad užtikrintume saugų siuntimą jums. Todėl prieš pasirašydami patikrinkite paketą, kad jį gautumėte, jei jis yra sugadintas ar sugadintas, galite padaryti įrašą su vežėju. Tuo pačiu metu galite nufotografuoti ir atsiųsti mums, mes išspręsime problemą už jus pirmą kartą.

Siuntimas "China Post Air Mail" paprastai reikalauja maždaug 15–60 darbo dienų (Brazilija - 90 dienų). Jei jums reikia skubių prekių, nemokamai pasirinkite pristatymo būdą EMS / DHL ir sumokėkite papildomas siuntimo išlaidas (pristatymo laikas 5-7 darbo dienos). Tai labai greita. Taigi sveiki atvykę į mano parduotuvę ir radę jums patinkančius daiktus.

1. Jei prekė yra sugedusi, praneškite mums per 7 dienas nuo jos gavimo. Neatidarykite ginčo be bendravimo.

2. Jei gavote prekę nepatenkinti, grąžinkite ją per 15 dienų, kad ji būtų pakeista arba grąžinta pinigai.Prieš grąžindami susisiekite su mūsų aptarnavimo personalu.

3. Jei yra kokybės problemų ,prašome nufotografuoti mus. Mes tai išspręsime už jus per 24 valandas .

4. Jei negalite gauti paketo per 60 dienų, mes grąžinsime jūsų pinigus (Brazilija 90 dienų).

1. Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, palikite mums 5 žvaigždučių atsiliepimą.

2. Jei turite kokių nors problemų ar klausimų, susijusių su jūsų operacija, susisiekite su mumis prieš palikdami bet kokio tipo atsiliepimus.

3. Į visus el. laiškus bus atsakyta per 24 valandas, jei negausite mūsų atsakymo, maloniai prašome dar kartą atsiųsti savo el. laišką ar skundą mūsų vadybininkui.

Techniniai Duomenys

Size EU 35-45
Occasion Trekking, River, Beach, Stream, Seaside
Gender MEN, Unisex, Women, Men, Girl, Boy
Package Included 1 Pairs Of Wading Shoes
Feature Quick-Drying, Anti-Slippery, Hard-Wearing, Encapsulated, Non-slip, Elastic, Soft, Lightweight, Breathable, Slip On
Material nylon
Style Beach Seaside Sneakers, SwiHiking Trekking Sneakers, Seaside Water Shoes
Fit Fits true to size, take your normal size
Origin Mainland China
COLOR Black, blue, pink, fluorescent green
Season Spring, Summer, Autumn
Brand Name MAIJION
CN Fujian
Department Name Unisex

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos