Meniu


Žavesio vienišos moterys kinų raudona viela pinta nerūdijančio plieno odinė apyrankė "Trend Magnet Lock" dovana draugams

€2.70 €4.50

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t50308
Žymos

DUK:

Klausimas: Kaip greitai užsakymas gali būti išsiųstas ir kaip aš galiu jį gauti?

A:Užsakymas gali būti išsiųstas per 1-3 dienas. "China Post Air Mail" pristatymo laikas turi būti maždaug 12–35 darbo dienos, o DHL / FEDEX / UPS / EMS

- 3–5 darbo dienos Klausimas: Kodėl jūsų prekės yra labai pigios, kokybė garantuota?

A: Kadangi mes turime savo gamyklą.kokybės kontrolė yra labai griežta, prekių tiesioginis pardavimas ir didmeninė prekyba online.so mūsų kokybė ir kaina yra labai geros

Klausimas: Noriu užsisakyti skirtingus stilius, didmeninė prekyba gali maišyti?

A: Taip.sure Galite naudoti pirkinių krepšelį ir pasirinkti jus dominančius dizainus.ir pateikite užsakymą kartu.

Klausimas: Gavau, kad daiktas sugedęs, ką turėčiau daryti?

A: Kiekvieną kartą, kai mes prieš išsiuntimą patikrinsime, nors mes pakuojame, good.it vis tiek negalime išvengti grubaus transporto darbuotojų.Tokiu atveju susisiekite su mumis, praneškite man, kiek broken.email man norite grąžinti savo pinigus ar išsiųsti savo artimiesiems.

Mūsų privalumas:

1. Visi mūsų produktai yra tiesioginio tiekimo gamykloje garantuota kokybė.

2. Mūsų gamykla turi stiprius gamybos pajėgumus, jei jums reikia didelio kiekio, susisiekite su mumis žinute arba el. Paštu.mes suteiksime gerą kainą už birų kiekį

3. Mūsų produktai turi daug spalvų, kurias galite pateikti kaip asorti. Mišrios spalvos arba mišrus stilius su atsitiktiniu.

Laivybos:

1. Pristatymo būdas: Nemokamas pristatymo užsakymas bus išsiųstas Kinijos pašto oro paštu. Bet jei užsakymo suma viršija 180,00 USD. mes išsiųsime DHL arba EMS nemokamai, kurie atvyks per 3-12 dienų.

2. Pristatymo laikas: Kinijos pašto oro paštas paprastai atvyks per 15–35 darbo dienas po išsiuntimo.Kai kada dėl muitinės ar oro sąlygų jis bus atidėtas daugiau dienų iki 35-48 dienų

Grąžina:

1. Mes garantuojame jūsų nulinės rizikos pirkimo patirtį čia.jei produktas turi kokių nors kokybės problemų, mes siūlome jums grąžinti visą sumą.

2. Gavę siuntinį, patikrinkite užsakymo kiekį ir kokybę, Jei jūsų produktas atrodo kokybės problema, pls nufotografuokite mus, kad patikrintumėte, patikrinę, mes iš naujo išsiųsime jūsų siuntinį arba grąžinsime visą sumą.

3. Jei jūsų siuntinys bus pamestas arba negautas per 60 darbo dienų, mes pakartotinai išsiųsime jūsų siuntinį arba grąžinsime visą sumą.

4.Mes priimame grąžinimą. Jei esate nepatenkinti preke ar preke, kuri buvo pristatyta sugedusi, pls nedelsdami susisiekite su mumis dėl dalinio grąžinimo arba pakartotinio siuntimo į 1 siuntinį. Grąžinimas turi būti pradinės būklės;2. Grąžinimas per 7 dienas;3. Pirkėjai moka už grąžinimo paštą.

5. Jei turite klausimų ar jums reikia pagalbos, nedvejodami susisiekite su mumis!Ačiū už palaikymą! ! !

Atsiliepimus:

1. Kai gausite mūsų prekes, jei būsite patenkinti, pateikite mums gerą įvertinimą (5 žvaigždutės), mums tai labai svarbu, mes nuolat tobulinsime geresnį aptarnavimą kiekvienam klientui!

2. Jei turite klausimų apie mūsų prekes, nesikreipdami į mus, nepateikite mums blogo įvertinimo, pasakykite mums, kokia yra priežastis, mes pasinaudosime geriausia paslauga, kad pateiktume jums patenkinamą atsakymą!

Techniniai Duomenys

Item Type Bracelets
Setting Type Bezel Setting
Weight 17g
Function Other
Origin Mainland China
Style Office/career
Chain Type Link Chain
Compatibility All Compatible
Length 21CM
Clasp Type Double-safety-clasps
Shape\pattern Water Drop
Fine or Fashion Fashion
Metals Type Stainless Steel
Gender Unisex
Bracelets Type Charm Bracelets
Brand Name SHAOJIA
Model Number CB162
Material Leather
CN Guangdong

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos