Meniu


6vnt garų šluostės keitimo pagalvėlės trikampis plaunamas šluostės valymas grindų mikropluošto šluostės galvutės padas garų šluostės jungiamosios detalės

€11.21 €16.72

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t49802
Žymos

1. Aukštos kokybės mikropluošto šluostės pakaitinis kilimėlis: atnaujinkite ir pakeiskite šluostės kilimėlį mikropluošto mišiniu ir naudokite aukštos kokybės storą pliušinį šveitiklį šlapiam ir sausam šluostymui.

2. Puikus kainos ir kokybės santykis: pigesni nei firminiai antrinės rinkos kilimėliai, geresnė kaina ir geresnė kokybė. Mūsų patvarios pagalvėlės yra patvaresnės ir švaresnės nei "Part Number" ar birių šluosčių galvučių atsarginės dalys.

3. Garų šluostės keitimo pagalvėlės: ypač storos mikropluošto pagalvėlės geriau sugeria šlapias ir geriau sulaiko dulkes, kai sausos. Puikiai tinka dulkėms vinilo, kietmedžio, plytelių, laminato ir cemento dulkėms.

4. Plaunamas mašinoje padas: naudokite rankšluostį, kad išvalytumėte ekologišką šluostės pakaitinį kilimėlį! Unikalus apskritas dizainas puikiai tinka namams, biurams, bendrabučiams, butams ir mokykloms.

Medžiaga: superfine pluoštas

spalva: juoda + balta

Pakuote sudaro:

6 x Steam šluostės keitimo pagalvėlės

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai neįtraukiami.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie "Dropshipping"

1) Mes priimame dropshippingą, turime daug dropshippingo patirties ir nedėsime jokių skelbimų ir medžiagos į užsakymą.

2) Mes priimame CSV failą ("Excel" failą), kad galėtume tvarkyti masinių užsakymų užsakymą. Jums tereikia sumokėti vienu užsakymu "Taksofonai.lt".Mes tvarkysime jūsų užsakymus pagal "Excel" failą.galite atsiųsti mums CSV failą, kuris susisiekia su visa klientų informacija (Vardas, El. Paštas, Visas adresas etchellip) ir užsakymo informacija( spalva, kiekis). Pasiūlysiu bendrą kainą. Jums tereikia pateikti vieną užsakymą "Taksofonai.lt", kai sumokėsite už jį. Mes įkelsime jūsų failą į savo sistemą ir tvarkysime jūsų užsakymus, susijusius su jūsų failu.

Kai išsiųsime užsakymą, išsiųsiu atgal CSV failą su stebėjimo kodais.

Techniniai Duomenys

Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos