Meniu


KEIUMI Vilnonių lėlių drabužių komplektai Kostiumas 22-23 colių Cosplay Briedis Lėlių aksesuarai Lėlės Rompers+Skrybėlė vaikams Gimtadienio Kalėdų dovana

€17.64 €29.41

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t49368
Žymos

Drabužiai Aprašymas: 1) Kostiumo turinys: Rompers+skrybėlė 2) Spalva: karamelė 3) Dydis: Kostiumas 22–23 colių atgimusiai lėlės mergaitei ar berniukui mūsų parduotuvėje 4) Medžiaga: aukštos kokybės vilna Sulaikykite kvėpavimą, leiskite mums pamatyti visą Drabužių šou: Jums bus malonu pamatyti savo mielą lėlę patrauklesnę po stilingų kostiumų, jie taip pat yra geriausias jūsų pasirinkimas vaikų gimtadienio dovanai, kalėdinei dovanai, kolekcijai ir kt. Jie tokie gražūs, ar esate pasirengęs juos parsivežti namo?

1. Spalvų neatitikimas: Spalvų skirtumą gali sukelti kai kurios kitos priežastys, tokios kaip spalvų atspindys monitoriuje, apšvietimas, fonas ir kt. Tačiau, jei esate gyvas, kad gauta prekė yra netinkamos spalvos, susisiekite su mumis, kad sužinotumėte, ar galima grąžinti ar grąžinti pinigus.

2. Pristatymas: Visos lėlės bus išsiųstos per 2–5 darbo dienas po apmokėjimo.Į mūsų kainą neįeina mokesčiai ar kiti paslėpti mokesčiai, mes nesame atsakingi už jokį muitą ar importo mokestį.tikiuosi, kad galite tai suprasti.

3. Grąžinimo paslauga: Mes garantuojame, kad visos prekės yra 100% geros būklės ir aukštos kokybės. Jei dėl kokių nors priežasčių esate nepatenkintas preke, pls grąžinkite ją per 7 dienas nuo gavimo, ji bus pakeista arba grąžinta pinigai. Jei produktai turi kokių nors kokybės problemų, mes jums pasiūlysime grąžinti pinigus.

KEIUMI, įkurta 2014 metais, turime savo gamyklą, sandėlį, profesionalaus aptarnavimo komandą, taip pat atidarėme užjūrio sandėlius Brazilijoje ir Rusijoje.Nuo pat įmonės įkūrimo klientai mus pasitiko aukšta kokybe, greitu transportavimu ir geru aptarnavimu po pardavimo.

KEIUMI yra įsipareigojusi kurti aukščiausios klasės prekės ženklus, kad kiekvienas vaikas kiekvienoje šeimoje galėtų įgyvendinti lėlių svajonę.

KEIUMI--TAU IR MAN .

Techniniai Duomenys

Dimensions suit 22-23 inch doll
Brand Name KEIUMI
Gender Girls
Model Number C720
CN Hebei
BJD/SD Attribute Suit
Warning far from fire
Doll Clothes Fit 22-23 inch baby Doll
Mfg Series Number Fashion
Item Type Doll Accessories, Doll Accessories, DIY Game Parts, doll clothes
Suit Rompers+hat
Recommend Age 14+y
Material Cloth, High-quality wool
Origin Mainland China
Color caramel
Type Accessories

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos