Meniu


lankinio stiklo butelių pjaustytuvas "pasidaryk pats" įrankis nešiojamas greito stiklo pjovimo rinkinys, kvadratinių ir apvalių butelių pjaustymo mašina su priedais

€18.44

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t489111
Žymos

[STIKLINIŲ BUTELIŲ PJAUSTYTUVAS, SUPJAUSTYTAS LANKU]: Naujai sukurtas lenktas stiklinis butelio peilis gali ne tik pjaustyti tiesius stiklinius butelius, kaip įprasti modeliai, bet ir supjaustyti lankais. Padarykite stiklinį butelį išskirtinesnį. Parodykite daugiau savo kūrybinių idėjų.

[DAUGIAU RAŠTŲ DIZAINŲ IR PAPRASTA NAUDOTI]: Pirmiausia ant butelio nupieškite savo dizainą (pjovimo linija turi būti lankas.) Pritvirtinkite butelį (galite naudoti linijinį stiklinį butelių pjaustytuvą). Pasukite lankinį pjaustytuvą ir butelį, kad supjaustytumėte išilgai piešimo linijos. (Pjovimo linija turi persidengti)

["PASIDARYK PATS" KŪRYBINIS MENO KŪRINYS] Stiklo pjaustytuvas Puikiai tinka žvakių laikikliams, taurėms, vėjo varpeliams, lempų atspalviui, gėlių vazoms ir kitiems "pasidaryk pats" projektams gaminti. Savo kūrybinėmis perdirbimo idėjomis ir rankų darbo praktika prisidėkite prie aplinkos apsaugos.

[AUKŠTA KOKYBĖ] Pjaustytuvo galvutė pagaminta iš patvaraus žalvario, o pjovimo galvutės ašmenys yra pagaminti iš volframo karbido.Patvarumas buvo išbandytas 200 000 kartų pjaunant ir vis dar veikia puikiai.

Spalva: juoda

Medžiaga: metalas

Pakuote sudaro:

1 x Arc stiklinių butelių pjaustytuvas

2 x šešiakampis veržliaraktis

2 x Pirštinės

2 x švitrinis popierius

1 x Waterstop juosta

1 x Liniuotė

1 x Stiklo skylių pjūklas

1 x rašiklis

4 x guminis žiedas

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie "Dropshipping"

1) Mes priimame dropshippingą, turime daug dropshippingo patirties ir nedėsime jokių skelbimų ir medžiagos į užsakymą.

2) Mes priimame CSV failą ("Excel" failą), kad galėtume tvarkyti masinių užsakymų užsakymą. Jums tereikia sumokėti vienu užsakymu "Taksofonai.lt".Mes tvarkysime jūsų užsakymus, susijusius su "Excel" failu.galite atsiųsti mums CSV failą, kuris susisiekia su visa customerrsquos informacija (Vardas, El. paštas, Visas adresas etchellip) ir užsakymo informacija( spalva, kiekis). Pasiūlysiu bendrą kainą. Jums tereikia pateikti vieną užsakymą "Taksofonai.lt", kai sumokėsite už jį. Mes įkelsime jūsų failą į savo sistemą ir tvarkysime jūsų užsakymus, susijusius su jūsų failu.

Kai išsiųsime užsakymą, išsiųsiu atgal CSV failą su stebėjimo kodais.

Techniniai Duomenys

Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos