Meniu


60 vnt Kinų Naujųjų metų raudoni vokai Naujųjų metų laimingi pinigai Raudoni vokai Drakono metams 2024

€13.36 €20.56

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t488422
Žymos

Pakuotėje yra: Palepinkite save mūsų gausiu 60 kinų Naujųjų metų raudonų vokų rinkiniu, kurio dydis yra 3,5x3,5 colio arba 6,5x3,5 colio. Sukurtas tiksliai, kad suteiktų jums daugybę laimingų pinigų kišenių, kurios praturtins jūsų šventinius ir šventinius poreikius.

Intriguojantys dizainai: Mūsų raudonus laimingus pinigų vokus puošia 6 išskirtiniai dizainai, simbolizuojantys klestėjimą ir sėkmę. Įspūdingas raudonos ir auksinės spalvos derinys su kiniškais rašmenimis kartu su reljefiniais karšto štampavimo raštais sukelia žavesį ir klasikinį žavesį.

Išskirtinė kokybė: Pagaminti iš aukščiausios kokybės popieriaus, mūsų kiniški raudoni vokai pasižymi tvirtu patvarumu, atspariu nusidėvėjimui ir neišblunka. Išmanusis sandarinimo dizainas leidžia saugiai uždengti vokus, įkišant juos į griovelį, todėl nereikia juostos ar klijų.

Sėkmės ir likimo simbolis: kinų tradicija raudonai asocijuojasi su sėkme, taigi ir mūsų vokų pavadinimas bei spalva. Įspaustas dizainas ir kiniški elementai ant mūsų vokų personifikuoja sėkmę ir palaiminimus, todėl jie yra puiki dovana, perteikianti jūsų nuoširdumą per Naujuosius metus ir vėliau.

Daugiafunkcinis naudojimas: Puikiai tinka kinų Naujiesiems metams, vestuvėms, Kalėdoms, išleistuvėms, šventėms, gimtadieniams, šeimos apsilankymams, kūdikių dušams ir daugeliui kitų. Užpildykite juos laimingais pinigais, monetomis ar kitomis simbolinėmis dovanomis arba naudokite juos kaip nuostabias savo Naujųjų Metų medžio ir gyvenamosios erdvės dekoracijas. Mūsų raudoni vokai siūlo daugiau nei tik grynųjų pinigų kišenę.

Medžiaga: popierius

spalva: raudona

Pakuote sudaro:

30 x Raudoni vokai 3,5x3,5 colio (9 x 9cm)

30 x Raudoni vokai 6,5x3,5 colio (16,5 x 9cm)

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Techniniai Duomenys

Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos