Meniu


Sekimo žymos bagažui vandeniui atsparus magnetinio laikiklio apsauginis sekimo dėklas GPS dangteliai dviračių dviračiams motociklų furgonas

€2.64 €7.56

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t45513
Žymos

Lengvai sekite savo vertingus daiktus naudodami mūsų GPS sekimo dėklą. Dėl vandeniui ir smūgiams atsparaus dizaino šis dėklas gali būti slaptai montuojamas naudojant magneto konstrukciją. Tiesiog įdėkite stebėjimo įrenginį į vidų (neįtrauktas), kad gautumėte papildomą apsaugą. Apsaugokite savo turtą naudodami šį patikimą stebėjimo dėklą.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: gps sekimo dėklas

Gaminio svoris: apie 41g

Produkto dydis: (apytiksliai) 37.8 * 15.1mm / 1.49 * 0.59 colių

Pakuotės dydis: (apytiksliai)55 * 55 * 20mm / 2.17 * 2.17 * 0.79 colių

Produkto medžiaga: aliuminio lydinys + ABS

Savybės: tvirtas ir diskretiškas montavimas, nėra signalo ekranavimo

Pakuočių sąrašas:

GPS sekimo dėklas*1vnt

Nata:

Sekimo įrenginys neįtrauktas

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Vandeniui atsparios funkcijos: be vargo įdiekite GPS sekimo dėklą naudodami saugų, diskretišką ir IPX8 vandeniui atsparų sandarinimo dizainą, kad užtikrintumėte signalo blokavimą ir apsaugą nuo vandens pažeidimų.

2. Patikimas magneto dizainas: GPS sekimo dėkle yra įmontuotas stiprus magnetas, skirtas lengvai pritvirtinti prie įvairių metalinių paviršių, tokių kaip dviračiai, fotoaparatai ir motociklai. Nereikia jaudintis, kad prarasite įrenginį, nes jis saugiai lieka vietoje.

3. Puiki apsauga: Patvarumas atitinka aukščiausios klasės apsaugą šiame GPS sekimo dėkle, pagamintame iš ABS ir aliuminio lydinio medžiagos. Viduje įrengta putplasčio pagalvėlė, ji gali efektyviai amortizuoti nuo smūgių ir įbrėžimų, būti atspari smūgiams ir įbrėžimams, užtikrinanti visišką apsaugą.

4. Nešiojamas sekimas: apsaugokite savo nešiojamuosius kompiuterius, rankines ir automobilius naudodami šį diskretišką GPS sekimo dėklą.Lengvai montuojamas ant bet kurio daikto, galite efektyviai sekti jo vietą naudodami išmanųjį telefoną.

5. Naudojimas be rūpesčių: saugiai ir lengvai pritvirtinkite dėklą prie bet kurios norimos vietos. Nesvarbu, ar jis yra ant transporto priemonės, dviračio ar krepšio, šis universalus dėklas leidžia paprastai ir be streso pastatyti sekimo įrenginį (nepridedamas).

Techniniai Duomenys

Brand Name Rondaful
Type Cases
Compatibility ios
Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos