Meniu


2024 F1 lenktynių trasos stalo kalendorius F1 lenktynių tvarkaraštis Darbalaukio kalendorius Dviejų laidų įrišimas Lengvas planavimas Lenktynių temos kalendorius

€9.42 €18.11

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t451514
Žymos

2024 m. F1 stalo kalendorius yra puiki dovana bet kuriam F1 gerbėjui. Užfiksavus F1 lenktynių intensyvumą ir grožį, kiekvienas puslapis yra pagamintas iš aukštos kokybės popierinės medžiagos, pasižyminčios puikiu apdirbimu. Parodykite jį savo svetainėje arba padovanokite gimtadienio proga. Būkite organizuoti ir įkvėpti visus metus.

Specifikacijos:

Medžiaga: popierius

Svoris: 200g

Produkto dydis: apie 25x12.5cm / 9.84x4.92 colių

Produktų sąrašas:

1 * F1 stalo kalendorius 2024

m Pastabos:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl rankinio matavimo skirtumo prašome leisti 1-3 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.F1 lenktynių grafika: Šiame "F1 Desk Calendar 2024" yra nuostabi F1 lenktynių grafika, kuri užfiksuoja sporto intensyvumą ir grožį, taip pat pažymi svarbias rungtynių datas paryškinta raudona spalva, kad būtų lengviau susipažinti.

2. Ilgalaikis naudojimas: Dėl aukštos kokybės popierinės medžiagos mūsų "F1 Desk Calendar 2024" užtikrina neprilygstamą patvarumą ilgalaikiam naudojimui. Mėgaukitės F1 lenktynių jauduliu ištisus metus pasitikėdami šiuo tvirtu ir patikimu kalendoriumi.

3. Patobulintas puslapių vartymas: pagerinkite savo stalo dekorą ir palaikykite tvarką naudodami mūsų F1 stalo kalendorių 2024 m. Su dviejų laidų įrišimu ir puikiu apdirbimu galite be vargo vartyti puslapius, kad galėtumėte planuoti be streso.

4. Universalus naudojimas: laikykitės savo tvarkaraščio naudodami šį erdvų ir aiškų F1 stalo kalendorių 2024 m. Tinka naudoti svetainėje, miegamajame, darbalaukyje, namuose ar biure, rodomos datos.

5.Ideali dovana: palepinkite savo artimuosius, kurie dievina F1 lenktynes, puikia dovana Naujųjų metų, Kalėdų ar gimtadienio proga! "F1 Desk Calendar 2024" turi įdomias lenktynių datas ir nuostabias nuotraukas.

Techniniai Duomenys

Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos