Meniu


3D žymės Ryklys Krokodilas Keistas gyvūnas Žymės Animacinis filmas Kalėdų žymė Juokinga skaitymo dovana Naujovė Juokingos kanceliarinės prekės

€4.13 €7.96

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t4395
Žymos

Mūsų 3D gyvūnų žymė yra patikima ir stabili, puikiai tinka puslapiams žymėti kitam skaitymui. Jo galvutės storis yra apie 1,3 colio, užtikrinantis, kad jis atitiks skirtingus jūsų poreikius. Puikiai tinka dovanų teikimo progoms, įskaitant gimtadienius, jubiliejus, Heloviną ir Kalėdas.

Funkcijos:

Medžiaga: PVC

Svoris: 30g

Produkto dydis: 11x5.5cm / 4.33x2.17 colių

Sąrašas:

1 x 3D žymės

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Patvarus ir saugus: Pagamintos iš kokybiško PVC ir nailono, šios 3D žymės yra patikimos ir stabilios, nelengvai laužomos ir deformuojamos, saugios ir patikimos jūsų knygoms.

2.3D gyvūno forma: Šios 3D žymės puikiai tinka ne tik pažymėti puslapius, bet ir suteikti knygoms asmeniškumo bei žavesio. Turėdami skirtingo dizaino energingas ir mielas 3D ryklių ir krokodilų žymes, galite patenkinti skirtingus savo poreikius ir pageidavimus.

3.Galvos storis: Kadangi jų galvutės storis yra 1,3 colio, o matmenys - 4,6 x 2,2 colio, mūsų 3D žymės neslysta iš knygų - todėl jos tinka bet kuriam bibliofilui. Naudodami įtraukiantį 3D efektą, mėgaukitės suderinamumu su dauguma knygų be jokio vargo.

4. Žymėjimo bičiulis: pritraukite vaikų dėmesį naudodami mūsų 3D žymes, kurios pasižymi įnoringu dizainu ir padeda pažymėti puslapius kitam skaitymo nuotykiui. Būtinas skaitymo priedas, skatinantis jų susidomėjimą skaitymu.

5. Prasminga dovana: švęskite gimtadienį, jubiliejų, Heloviną, Kalėdas ar bet kokią ypatingą progą naudodami mūsų 3D žymes. Tikroviški vaizdai ir įspūdingas 3D efektas daro skaitymą įtraukiančia patirtimi. Padovanokite unikalią dovaną, kuri užfiksuoja jūsų artimųjų vaizduotę.

Techniniai Duomenys

Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos