Meniu


Elektrinė gitara elektrinis bosinis garsiakalbis ekranuotas kabelio įrašymo veikimas kabelio garsiakalbio kabelio kabelio kabelio kabelis

€3.39

Nemokamas pristatymas
Vardinė5.00Iš 5
Info
  • sku: t425293
Žymos

APIE MUS:

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę

1. Mūsų įmonės pavadinimas: Qingdao Hongyin Wood Co., Ltd., Profesionali gitaros medienos, gitaros priedų ir gitaros gamybos įrankių gamyba ir perdirbimas. Mes dirbame su visame pasaulyje žinomais gitaros prekių ženklų gamintojais, tokiais kaip Qingdao GIBSON, EPIPHONE, Tianjin VVG ir Qingdao sejeng (fendr, Ibanez).

2. Mes turime tūkstančius produktų, mūsų produktai yra konkurencingos kainos ir aukštos kokybės. Mes kovojame su padirbtais ir menkaverčiais produktais. Tikimės, kad galėsime užmegzti ilgalaikį bendradarbiavimą su muzikos instrumentų kompanijomis ir parduoti jas pasaulyje. Jei jums reikia daug mūsų produktų, susisiekite su mumis. Mes suteiksime jums geriausią nuolaidą.

3. Jei jūsų produktas konkuruoja kaina, galite susisiekti su mumis.Galime parduoti Kinijos rinkoje. Kiekvienais metais dalyvavome Šanchajaus tarptautinėje muzikos instrumentų parodoje (salė E3),Jei taip pat lankotės instrumentų parodoje, galite susisiekti su mumis.

Pristatymas ir grąžinimas:

1. Mes siunčiame į pasaulį, išskyrus kai kurias tolimas vietoves. Tarptautines siuntas siunčia "Taksofonai.lt Standard Shipping", "China Post Air Mail", "e-EMS" arba "EMS". Pristatymo laikas gali skirtis dėl tam tikrų priežasčių, tokių kaip oro linijų į jūsų šalį skaičius ir muitinės bei pašto apdorojimo greitis. Pristatymo laikas yra toks:

EMS: 7-20 darbo dienų

e-EMS: 7–20 darbo dienų

Kinijos pašto oro paštas: 20–60 darbo dienų

"Taksofonai.lt" standartinis pristatymas: 16-35 darbo dienos

2. Importo muitai, mokesčiai ir rinkliavos neįskaičiuojami į prekės kainą ar siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prieš siūlydami ar pirkdami, pasitarkite su savo šalies muitinės įstaiga, kad nustatytumėte, kokios bus šios papildomos išlaidos. Per el. paketą galite sekti savo prekės stebėjimo informaciją www.17tarck.com.Pls nuorodoje, pasitarkite su vietiniu paštu, nesvarbu, ar jie sutinka, ar ne.

3. Muitinės mokesčius paprastai ima laivybos bendrovė arba jie renkami, kai atsiimate prekę. Šie mokesčiai nėra papildomi siuntimo mokesčiai.

Mokėjimo

1. Mes priimame PayPal, alipay ir banko perlaidas. Kalbant apie mokamus produktus, mes suorganizuosime pristatymą per dvi dienas. Jei norite užsisakyti didelį kiekį, galite susisiekti su mumis , mes suteiksime jums nuolaidą. Grąžinimas yra priimtinas, bet kurią prekę galite grąžinti per 14 dienų nuo jos gavimo, kad grąžintumėte pinigus arba pakeistumėte tą prekę. Jei norite grąžinti prekę, susisiekite su mumis dėl rekomendacijos numerio.Atkreipkite dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingi už grąžinimo paštą, grąžinamos prekės turi būti originalios būklės, įskaitant etiketes ir bet kokią pakuotę, o pakeitimą ar pinigų grąžinimą išsiųsime tik gavę grąžintą prekę.

2. Prieš išsiųsdami patikrinsime visas prekes, kad įsitikintume, jog jos yra geros būklės, ir jos bus kruopščiai supakuotos, kad būtų išvengta žalos gabenant. Tačiau mes būsime visiškai atsakingi už DOA (defektines atvykus) prekes, susisiekite su mumis, jei gausite nekokybišką prekę, mes atsiųsime jums kitą nemokamai arba grąžinsime visą sumą, priklausomai nuo jūsų pasirinkimo.

Kontaktai ir atsiliepimai

1. Raginame klientus susisiekti su mumis tiesiogiai, net jei dėl laiko skirtumo galime jums neatsakyti iš karto. Į visus klausimus bus atsakyta per 12 valandų darbo dienomis, o mes stengsimės atsakyti per 24 valandas švenčių dienomis.

2. Mes paliksime teigiamus atsiliepimus pirkėjams, kai tik gausite mokėjimą, ir būtume labai dėkingi, jei galėtumėte palikti mums savo teigiamus atsiliepimus ir 5 žvaigždučių įvertinimą po to, kai gausite prekes. Geri atsiliepimai ir įvertinimai yra labai naudingi mūsų "eBay" karjerai.

3. Prieš palikdami neigiamus atsiliepimus, nedelsdami susisiekite su mumis, jei nesate patenkinti mūsų produktais ar paslauga, mes pasistengsime išspręsti šią problemą.

Techniniai Duomenys

Brand Name NoEnName_Null
Type Pressure string nail
Model Number Pressure string nail
Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos