Meniu


saugos atšvaitas pakabukas USB įkraunamas LED raktų pakabukas Vandeniui atsparus daugiafunkcis ėjimas pėsčiomis Važiavimas dviračiu

€5.15 €12.87

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t414341
Žymos

saugos atšvaito pakabukas USB įkraunama lemputė mirksi kabantys įrenginiai Neperšlampamas daugiafunkcis ėjimas pėsčiomis Važiavimas dviračiu

Funkcijos:

1. Lengvas ir universalus: lengvai naršykite bet kokia proga su LED atšvaito pakabuku. Šis aksesuaras puikiai tinka bėgiojimui, mankštai, važinėjimui dviračiu ir kitai lauko veiklai, yra daugiau nei tik puošmena. Jis tarnauja kaip saugos įspėjamoji lemputė nakties metu, siūlanti tiek stilių, tiek praktiškumą.

2. Atsparus vandeniui ir purslams: Sukurta taip, kad atlaikytų elementus, ši LED šviesos juosta yra atspari vandeniui ir purslams. Nereikia jaudintis dėl staigių lietaus dušų ar atsitiktinių išsiliejimų, nes jis sukurtas taip, kad jūsų LED šviesa veiktų net drėgnomis sąlygomis. Būkite matomi ir saugūs nepakenkdami funkcionalumui.

3. Ilgalaikis akumuliatoriaus veikimo laikas: Saugos atšvaito pakabukas turi USB įkrovimo prievadą ir gali pasigirti dideliu akumuliatoriaus veikimo laiku.Dėl efektyvaus energijos suvartojimo jis suteikia ilgesnį naudojimo laiką jūsų patogumui. Nebereikia jaudintis dėl dažno įkrovimo ar akumuliatoriaus išsikrovimo nuotykių lauke metu.

4. Nešiojamasis jungiklis, skirtas lengvam valdymui: Lemputėje mirksinčiuose pakabukuose yra nešiojamas jungiklis, kurį ne tik lengva paliesti, bet ir jis reaguoja. Tiesiog paspauskite jungiklį, kad įjungtumėte šviesą, ir lengvai perjunkite skirtingus režimus, pvz., greitą blykstę, lėtą blykstę, pastovų švytėjimą arba visiškai išjunkite šviesą. Mėgaukitės be rūpesčių valdydami savo LED šviesos pakabuką.

5.Premium tvirtinimo galimybės: PVC atspindintis pakabukas yra su kruopščiai parinktomis tvirtinimo detalėmis, leidžiančiomis lengvai pritvirtinti jį prie kuprinės, knygų krepšio, palapinės ar kitų tinkamų vietų. Pagerinkite savo matomumą ir stilių mėgaudamiesi veikla lauke.Naudodami šį universalų pakabuką galite be vargo pritaikyti ir pademonstruoti savo asmenybę, kad ir kur eitumėte.

Specifikacijos:

Kilmės šalis: žemyninė Kinija

Medžiaga: PVC

Spalva: geltona, oranžinė, juoda, mėlyna

Dydis: 345.00x303.00x19.00mm / 13.58x11.93x0.75inch

Nata:

Dėl skirtingo monitoriaus ir šviesos efekto tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos. Ačiū!

Prašome leisti 1-2 cm matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.

1x PVC atšvaito pakabukas

Techniniai Duomenys

Department Name Unisex
Gender Unisex
Application Position Back
Material PVC
Brand Name IRIN
Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos