Meniu


2 Dalių Juodo marmuro laikrodžio apyrankės apyrankės ekranas Stovas Juodas Pu odinis papuošalų stovas Laikrodžių stovas Laikrodžių išdėstymo stovas

€22.30 €34.84

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t41393
Žymos

MODERNUS, PRABANGUS IR SAUGUS . Entuziasto svajonė. Elegantiškiausias būdas pailsėti ir pademonstruoti laikrodį su variantais, atitinkančiais jūsų laikrodį.

Šis stovas tinka visų tipų laikrodžių prekės ženklams, nuo Apple iki Rolex & More, įskaitant Rolex, Omega, Patek Philippe, Audemars Piguet, Richard Mille, Breitling, Tudor, Cartier, & TAG Heuer.

Rankų darbo stovas yra tvirtas, patvarus ir traukiantis akį. Tai tarsi lova jūsų laikrodžiui.

Šis stovas puikiai tinka tiems, kuriems reikia saugios vietos laikrodžiui pailsėti. Kol prausiatės po dušu, rašote, miegate ar keliaujate! Ar jūsų vaikinas, vyras, brolis ar pusbrolis yra laikrodžių entuziastas? Tai neeilinė dovana jiems išlaikyti laikrodį vietoje, kai jo nenaudoja.

Su kiekviena technologine detale elkitės griežtai, kruopščiai parinkite ir pritaikykite žaliavas, atlaikykite laiko išbandymą. Stilingas dizainas pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų. Dizaino komanda išbandė ir išbandė kiekvieną medžiagą. Paprastas stilius atrodo pilnas dizaino. Dėmesys dizainui. Sutelkite dėmesį į dizainą ir kokybę, kad pagerintumėte savo patirtį.

Spalva: Juoda

Medžiaga: marmuras + PU oda + metalas

dydis: 10x10x12cm; laikiklis: 7x9cm

Pakuote sudaro:

2*laikrodžių stovas

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Techniniai Duomenys

Type Tools
Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos