Meniu


2024 Spalvingi debesys darbalaukio pelės kilimėlio kalendorius, kelių dydžių spalvų žaidimų pelės kilimėlis stalo kilimėlis, neslystantis nešiojamiesiems kompiuteriams staliniai kompiuteriai

€5.65

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t400079
Žymos

1. Ryškus dizainas: 2024 m. spalvingas debesų darbalaukio pelės kilimėlio kalendorius pasižymi gyvu ir ryškiu dizainu, suteikiančiu jūsų darbo vietai spalvų ir stiliaus.

2. 2024 m. stalo kilimėlio kalendorius : Stalo kilimėlis apima 12 mėnesių nuo 2024 m. sausio iki 2024 m. gruodžio ir pabrėžia federalinę su pažymėtomis šventėmis. Priminkite apie kiekvieną svarbią datą. Sutelkite dėmesį į lengvą ir efektyvų visų metų planavimą. Padarykite savo gyvenimą produktyvesnį

3. Žaidimų pelės kilimėlio dizainas : Sukurtas naudojant žaidimų pelės kilimėlio funkcijas, užtikrinančias sklandžius pelės judesius ir tikslumą, todėl tinka žaidimų aplinkai, kuriai reikia didelio tikslumo.

4. Puiki dovana visoms amžiaus grupėms : nesvarbu, ar berniukams, ar mergaitėms, 2024 m. spalvingas debesų darbalaukio pelės kilimėlio kalendorius yra puiki dovana. Jo praktiškumas kartu su vizualiai patraukliu dizainu daro jį apgalvota ir universalia dovana bet kokiai progai.

Techniniai Duomenys

Features Non-slip, Stitched Edges, Smooth Surface
Material Rubber
Customized Logo yes
Model Number RR044 RR050
Products Status STOCK
Origin Mainland China
Brand Name HRH
Customized Design yes
Weight 290g 400g 560g
Package Yes

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos