Meniu


24 Pack akustinės putų plokštės 1X12X12 colių, garsui nepralaidžios sieninės plokštės su ugnies garsu, garso plokštės pleištai studijoms, namai

€22.21 €35.25

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t399465
Žymos

[Aukštos kokybės medžiaga] Garso izoliacinė plokštė pagaminta iš didelio tankio poliuretano medžiagos, antipireninės aplinkos apsaugos medžiagos, efektyvios garso izoliacijos ir pagaminta iš ugniai atsparaus, siekiant užtikrinti praktinį saugumą, yra saugus ir patikimas produktas. Nereikia jaudintis dėl gaminio deformacijos dėl ilgalaikio suspaudimo. Jie tam tikrą laiką gali būti panardinti į vandenį ir išdžiovinti ore, kad būtų atkurta jų pradinė būsena. Galite jį naudoti saugiai.

[Plačiai naudojamas] Ši garsui nepralaidi putplasčio plokštė gali būti naudojama profesionalių ar namų įrašų studijų, komercinių ar namų biurų, repeticijų erdvių ar namų kino teatrų apdorojimui vietoje. Tai labai tinka įrašų studijoms, vokalo kioskams, valdymo kambariams, taip pat labai tinka namų kino teatrams. Profesionalūs kino teatrai, koncertų salės ir kt.

[Madinga išvaizda] Ši akustinė putų plokštė yra suprojektuota kaip unikalus trikampis, kuris gali ne tik sugerti nereikalingus garsus, bet ir vaidinti svarbų vaidmenį dekoratyvinėse sienose. Lengva formuoti ir pjaustyti, reguliavimas neturės įtakos našumui.

[Lengva įdiegti] Jie gali būti naudojami kaip sienų, lubų ir durų akustiniai dangteliai, tiesiog naudokite kabes, nagus, varžtus, nagus, nagus, dvipusę juostą ar klijus. Pastabos: Jokių klijų.

[Aprėpties plotas] 24 vienetai gali padengti 24 kvadratines pėdas - kiekviena plytelė yra 0,6 kvadratinės pėdos, iš viso 1 colio storio akustinio nuolydžio kulnas. Su suspausta pakuote. Pastaba- Kai naudojate lipdukus, įsitikinkite, kad siena yra plokščia ir joje nėra pašalinių daiktų, tokių kaip milteliai, kurie turės įtakos pastos efektui. Jei jūsų sienos yra grubios, rekomenduojame naudoti garsui nepralaidžius putų purškimo klijus. (Išskyrus lipdukus)

Spalva: mėlyna

Medžiaga: poliuretanas

Dydis: 30x30x2.5cm

Pakuote sudaro:

24 * Akustinės

plokštės Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Techniniai Duomenys

Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos