Meniu


ASDS-12 vnt tinkliniai maišeliai juodas tinklelis su užtrauktuku maišelis Makiažo maišeliai Kosmetikos kelionių organizatoriaus krepšiai Pieštukų dėklas

€13.62

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t3873
Žymos

Dydis: kiekvienas tinklinis užtrauktuko krepšys yra approx.it turi pakankamai talpos, kad galėtų laikyti jūsų kanceliarines prekes ir makiažo įrankius, nešiojamus nešiotis. Matmenys rodomi paveikslėliuose, prieš pirkdami įsitikinkite, kad dydis yra toks, kokio norite.

Taikomoji programa; Jis gali būti naudojamas kaip kosmetikos krepšys, pieštuko dėklas, monetų piniginė ir kelionių organizatoriaus krepšys ir pan., Kurie gali suteikti jums daug patogumo kasdieniame gyvenime.

Dizainas; Šis tinklinis krepšys sukurtas taip, kad būtų skaidrus, kiekvieną daiktą maišelio viduje galite pamatyti tiesiogiai, o tai gali sutaupyti laiko ieškant daiktų, taip pat su užtrauktuku, kuris gali neleisti daiktams iškristi.

Kokybiška medžiaga; Tinklinis maišelis pagamintas iš nailono tinklelio, kuris yra patvarus ir kvėpuojantis, atrodo tamsus, bet labai tvarkingas, todėl galėsite naudoti ilgą laiką.

Ką gauni; iš viso gausite 12 vienetų juodų užtrauktuku užtrauktukų tinklinių maišelių, didelis maišelis tarnauja jums naudoti ir pakeisti, tinkamas jūsų skirtingiems poreikiams patenkinti.

Dydis: apie 25 x 18 cm / 9,8 x 7 colių

Medžiaga: nailono tinklelis

spalva:Juoda

Pakuote sudaro:

12 x juodo tinklelio maišeliai su užtrauktuku

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Techniniai Duomenys

Main Material Non-Woven Fabric
Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos