Meniu


1 PCS 2024 kalendorius Sieninis kalendorius 11X8.5 colių sienos meno gag humoro išdaigų kalendorius Kalėdų dovanai

€4.75 €14.84

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t375208
Žymos

[GIFT FUNNY DOG CALENDAR 2024] - Šis šunų sieninis kalendorius siūlo 12 mėnesių datas, nuo 2024 m. sausio iki 2024 m. gruodžio , apimančias metinį planavimą. Mielas šūdo šunų peizažas yra puiki, ypatinga ir smagi balto dramblio dovana jūsų draugams ir šeimos nariams.

[Erdvus rašymo kambarys] – šiame 2023–2024 m. "Poo" kalendoriuje yra 11x 8.5 colio kasdienis blokas, pakankamai didelis, kad būtų galima užsirašyti susitikimus, įvykius, įvykius ir priminimus. Kalendoriaus nuorodos ir pažymėtos praėjusių ir ateinančių mėnesių šventės leidžia lengvai planuoti nepraleidžiant jokių svarbių datų.

[Tobula dovana] - Puiki dovana Kalėdoms, gimtadieniams, jubiliejams ar maloniai staigmenai. Visi visus metus dėkoja už šią apgalvotą dovaną. Kalendorius yra puiki dovana tiems, kuriems sunku nusipirkti, ir tai puiki paskutinės minutės dovanos idėja.

[DOGS Shit in Beautiful Places 2024 Calendar] - Šios apgalvotos skylės leidžia smagiam šūdo šunų kalendoriui 2024 lengvai pakabinti ant sienos, dekoratyviai pakabinti jūsų biure, namuose ar mokykloje 12 mėnesių ilgalaikiam planavimui ir vėliau.

[FUNNY CRAPPING DOGS DESIGN] - Linksmas šuns natūralus pašaukimo elgesys ir aiškus atspaudas žaliais tonais papildo jūsų gyvenimą. Dėl lygaus, blizgaus aukščiausios kokybės popieriaus ši šunų sieninis kalendorius 2024 m. "Gag" dovana yra dar aukščiausios klasės ir traukia akį.

Spalva: kaip parodyta

Medžiaga: popierius

Dydis: apie 25x19cm

Pakuote sudaro:

1 x 2024 kalendorius

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Techniniai Duomenys

Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos