Meniu


Parduodamas apatinių rankovių volelis, skirtas HP 1010 1012 1015 1018 1020 M1005 HP1010 HP1020 HP1018 žemesnio slėgio ritininio saugiklio ritinėlis

€42.54

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t34226
Žymos
sleeve roller, lower pressure roller, pressure roller

Prašome palikti pranešimą, nurodantį. Koks jūsų spausdintuvo modelis? Numatytasis yra HP 1010.

Profesionalus įvairių spausdintuvų reikmenų ir priedų pardavimas. Jei norite užsisakyti daug produkto. Susisiekite su mumis. Mes suteiksime jums palankesnę kainą.

APIE SIUNTIMĄ Numatytoji paslauga: Chian Post oro paštas į visą pasaulį. Pagreitinta paslauga: EMS, DHL, UPS, "FedEx.Normal" pristatymo laikas: "China Post" oro paštas = 15 ~ 60 dienų, EMS = 7 ~ 21 diena, DHL = 4 ~ 14 dienų. Susisiekite su mumis, jei jums reikia kito pristatymo būdo. Užpildykite pristatymo adresą kontaktiniu telefono numeriu, ypač Rusijos pirkėju, Patvirtinkite savo vardą ir pavardę

APIE KOKYBĘ 100% New.In griežtas testavimas prieš išsiuntimą.

APIE ATSILIEPIMUS Esame įsipareigoję užtikrinti jūsų 100% klientų pasitenkinimą. Jei turite problemų, nedvejodami susisiekite su mumis pirmą kartą.W e atsakys jums į visus klausimus per 24 valandas ir bandys jus įtikinti prieš palikdami atsiliepimą. Prašome pateikti mums5 žvaigždučių įvertinimą po atsiliepimų, jei esate patenkinti produktu. Mums svarbus jūsų 5 žvaigždučių įvertinimas. Labai ačiū!

APIE POLITIKĄ Produktus lengva sugadinti transportavimo metu, todėl prašome atidaryti ir pažymėti langelį ir gaminį, kai gausite prekes, jei dėžutė sugadinta iki kitokios formos, prašome nufotografuoti ir įrodyti sugadintą dėžę, tada paprašykite paštininko patvirtinti situaciją. Tokiu būdu, kai pateikiate man savo įrodymus, galime paprašyti, kad laivybos kompanija mums kompensuotų. Tai svarbu ir apsaugos mūsų pelną. Jei produktai neveikė, kai juos gavote , gali būti daug priežasčių. Susisiekite su mumis, mes pasistengsime išspręsti problemą, jei norite išsiųsti atgal, mes neatsakome už siuntimo mokesčių grąžinimą.Bet mes jums atsiųsime dar vieną nemokamai pristatyti Kinijos paštu, kai gausime probleminį produktą.

Techniniai Duomenys

Brand Name GZLSPART
Type Other

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos