Meniu


Dubenys Buitiniai keraminiai makaronų sriubos dubenys Lengvi prabangūs ir aukščiausios klasės indai Vieno vaisiaus paštetas Pasviręs burnos salotų dubuo

€33.64 €51.75

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t33538
Žymos

Elegantiškos vientisos spalvos atspindi minimalistinę gyvenimo estetiką, o gyvenimo grožis slypi detalėse. Tarsi netyčia patekę į patogų valgomojo stalą ir patekę į naują valgomojo stalų pasaulį, paprasti ir spalvingi indai alsuoja skaniu maistu.

Lengvi prabangūs aukščiausios klasės indai su sumaišytais makaronais ir sriubos dubenėliais

Dydis: L255xH80mm / L310xH85mm

Medžiaga: kaulų Kinija

Keraminė spalva: Keramika

Meistriškumas: underglaze spalva

Stilius: prancūziškas, minimalistinis stilius

Pristatymo laikas: maždaug 7 dienos

Pirkėjo dėmesys šiai informacijai

Daugumai Europos šalių, jei prekių ilgis neviršija 150 centimetrų arba skersmuo neviršija 80 centimetrų, siūlome du pristatymo būdus:

1. TNT (FEDEX, DHL, UPS, Cainiao International Logistics ir kt.), Pristatymo laikas yra apie 7-14 darbo dienų.Atkreipkite dėmesį, kad turite pasiteirauti muitinės, ar yra kokių nors importo tarifų. Dauguma Europos šalių turi tokius importo tarifus.

2. Pardavėjo transportavimo būdas yra nemokamas pristatymas (gabenimas geležinkeliu), o pristatymo laikas yra apie 30–45 darbo dienos. Jums nereikia mokėti muitų. Atvykus į Europą, jūsų paketą pristatys UPS arba DPD ir tai gali užtrukti 3-5 darbo dienas.

(Geležinkelių transportas apima Vokietiją, Jungtinę Karalystę, Prancūziją, Ispaniją, Italiją, Nyderlandus, Austriją, Čekiją, Graikiją, Belgiją, Daniją, Švediją, Suomiją, Slovakiją, Slovėniją, Liuksemburgą, Lenkiją, Vengriją, Portugaliją, Airiją, Kroatiją, Estiją, Latviją, Lietuvą, Monaką)

Galite palikti mums žinutę arba užsakyme nurodyti pristatymo būdą, o mes atsiųsime jums pagal jūsų reikalavimus.

Šiaurės Amerikos rinkai, jei prekių svoris viršija 5KG (JAV ir Kanadoje), mes taip pat siūlome du pristatymo būdus.

Pardavėjo transportavimo būdas yra laivas, nemokamas pristatymas ir pristatymo laikas yra maždaug 30–45 darbo dienos. Jums nereikia mokėti muitų. Atvykus į JAV ar Kanadą, jūsų paketą pristatys UPS arba "FedEx" ir tai gali užtrukti 3–5 darbo dienas.

2. "Fedex" (krovinių gabenimas oro transportu) reikalauja papildomų siuntimo išlaidų, o pristatymo laikas yra maždaug 5–10 darbo dienų. Atkreipkite dėmesį, kad jei esate iš Kanados, turite pasitarti su muitine, ar yra kokių nors importo tarifų, nes dauguma Kanados miestų turi tokius tarifus.

Dėl mūsų ir mūsų produktų:

Apie mus: Visi mūsų gaminiai yra 100% autentiški, garsėja išskirtiniu keramikos meistriškumu ir ilgamete keramikos kultūra, taip pat kvalifikuotų keramikos meistrų kartomis. Galite pamatyti įvairias keramikos formas, nuo stalo indų, arbatos rinkinių iki skulptūros meno, viskas įskaičiuota. Keraminiai rankdarbiai čia labiausiai žinomi dėl tokių veislių kaip mėlynas ir baltas porcelianas, rožinis porcelianas ir poglazūrinė spalva. Kiekvienas keramikos kūrinys yra kruopščiai sukurtas amatininkų kūrinys. Jūs didžiuositės turėdami mūsų produktus, kaip ir mes juos jums tiekiame. Mes siekiame teikti aukštos kokybės klientų aptarnavimą ir besąlygišką produktų kokybę neprilygstamomis kainomis ir vis tiek stengiamės pagerinti jūsų apsipirkimo patirtį

Techniniai Duomenys

Material Ceramic
Origin Mainland China
Pattern Type Solid
Ceramic Type Pottery
Technique Under Glazed
Quantity 1 pcs
Model Number W-014
Brand Name SUREILAN(日用品)
Dinnerware Type Bowls

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos