Meniu


Didinamojo makiažo veidrodis su siurbtuku iš arti Kosmetikos veidrodis makiažui Skutimasis Gilus veido valymas Antakių pešiojimas

€4.26 €8.52

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t33056
Žymos

Ženklelių taškai:

Atlaisvinkite rankas makiažui: "Makeup Mirror" turi du stiprius siurbtukus, skirtus tepti ant lygių paviršių, tokių kaip sieniniai veidrodžiai ir plytelės. Atlaisvinkite rankas makiažui.

Saugus naudoti: Pagamintas iš aukštos kokybės aukštos raiškos stiklo medžiagos, mūsų siurbtuko makiažo veidrodis yra patvarus, saugus naudoti, elegantiškas ir paprastas. Tai gera puošmena.

Lengva prižiūrėti: Mūsų didinamąjį makiažo veidrodį lengva prižiūrėti. Jums tiesiog reikia tiesiog nuvalyti drėgnu skudurėliu ir leisti orui išdžiūti. Tai jums labai patogu.

Puiki dovana: Didinamasis tuštybės veidrodis yra puiki dovana draugei, žmonai, seseriai, draugui ar dukrai per Kalėdas, gimtadienį, Valentino dieną, vestuvių metines, Padėkos dieną ar Naujuosius metus.

Platus pritaikymas: Didinamąjį kosmetinį veidrodį lengva nešiotis kelionėms ar naudojimui namuose. Tai puikiai tinka bet kuriam miegamajam, vonios kambariui, bendrabučio kambariui ar keliaujant.

Aprašymas: Siurbtuko makiažo veidrodis pagamintas iš aukštos kokybės aukštos raiškos stiklo medžiagos, todėl yra patvarus, saugus, lygus, elegantiškas ir paprastas. Jis gali būti naudojamas bet kuriame miegamajame, vonios kambaryje, bendrabučio kambaryje arba keliaujant.

Specifikacijos:

Objektyvo medžiaga: stiklas

Svoris: apie 25g / vnt

Dydis: apie 8.8cm / 3.46 in

Pakavimo sąrašas: Siurbtuko makiažo veidrodis * 2vnt

Pastabos:

Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektų tikroji gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje parodytos spalvos.

Dėl rankinio matavimo leiskite matavimo nuokrypį 1-3 cm.

Techniniai Duomenys

Material Aluminum
Style Classic Style
Model Number Makeup Mirror
Feature Magnifying
Light Not Equipped
Mirror Shape Round
Type Frameless Mirrors
Size 8 inch
Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos