Meniu


100vnt/lot mielas mielas mažas 3D tuščias širdies žvaigždė Karoliukai Žavesys Pakabukai lydinys "Pasidaryk pats" aksesuarai iš vėrinio galvos apdangalas "Pasidaryk pats" radimas

€8.32

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t309254
Žymos

Medžiaga: lydinys

Spalva: kaip paveikslėliai

Dydis:

Kiekis: 100 vnt / partija

Šiltas patarimas:

1. Prašome leisti šiek tiek skirtis dėl rankinio matavimo, aukščiau pateikti matmenys yra tik informaciniai. 2.Primename, kad dėl apšvietimo efektų, monitoriaus ryškumo/kontrasto nustatymų ir pan., gali šiek tiek skirtis svetainės nuotraukos ir tikrojo elemento spalvų tonas. Laivybos:

Jei jums jų reikia greičiau, susisiekite su manimi, turėsite sumokėti papildomą $ per greitąjį, aš išsiaiškinsiu svorį ir greitąjį pristatymą, kai finsihed išsirinksite visą užsakymą, mes dirbame su UPS, DHL, FEDEX, EMS ect. Tai užtruks apie 4 darbo dienas.

Jei turite klausimų, susisiekite su manimi.

Šiam elementui naudojame "China Post Ordinary Small Packet Plus"

Tai yra "China Post" dalis, kurios stebėjimo siuntinys yra tik Kinijoje.Negalite sekti vietos savo šalyje. Paprastai pristatymas iš Kinijos

užtrunka ilgai Jei galite nusipirkti daugiau nei 7USD, prekėms siųsti naudojame "Taksofonai.lt Standard Shipping". Amerikos klientas mes naudosime "ePacket".

Apie transportavimo į jūsų šalį laiką, spustelėkite

Prisiminkite Atgal, kad nusipirktumėte reikiamų prekių.

Pasergėti

Didžioji užsakymo dalis bus išsiųsta per 78 valandas po apmokėjimo patvirtinimo. Paprastai atvykti į daugumą šalių užtrunka apie 15–35 dienas, jei muitinėje nėra vėlavimo. Kai kuriose vietovėse tai gali užtrukti ilgiau, nes rečiau skrendama oru. Arba gali vėluoti muitinėje arba vėluoti tranzitu.pls kantriai laukti.

Mokėjimas: nt Mes priimame kreditinę kortelę / banko pavedimą / Moneybookersway/ Global Collect/ Western Union/ World Pay internetu ir pan. Galite automatiškai sujungti savo daiktus spustelėdami mygtuką "Taksofonai.lt PAY NOW" bet kuriame iš laimėtų / uždarytų aukcionų.Sveiki susisiekę su manimi, jei turite klausimų. Siųsdami mokėjimus įsitikinkite, kad siuntimo adresas yra teisingas, nes mes nesame atsakingi už neteisingus ar nepristatomus adresus. Mes grąžiname arba keičiame prekę, jei ji atkeliavo sugadinta ar pamesta. Siuntimo mokestis negrąžinamas. Prieš grąžindami prekes, susisiekite su mumis el. paštu. Jei prekė atkeliauja sugedusi, nufotografuokite, kad parodytumėte, kaip prekė sugadinta, kad ateityje galėtume pagerinti pakuotę. Atsiliepimai Džiaugiamės galėdami keistis teigiamais atsiliepimais. Palikite mums visus teigiamus atsiliepimus ir visus "5 žvaigždučių" įvertinimus, mes padarysime tą patį už jus automatiškai, kai tik gausime teigiamų atsiliepimų iš jūsų. Nepalikite mums jokių neigiamų ar neutralių atsiliepimų prieš susisiekdami su mumis, kad išspręstumėte problemą.Tai nepadės jums greičiau išspręsti problemos, palikdami neigiamus atsiliepimus, tik susisiekę su mūsų profesionaliu klientų atstovu galite padėti išspręsti problemas. Parodytas paveikslėlis vaizduoja elementą, kurį gausite panašų (-ius) iš turimos partijos. Ekrane vaizdas gali būti didesnis. Mes darome viską, kad mūsų akmenys ir papuošalai būtų tiksliai pavaizduoti. Kartais dėl apšvietimo ir blykstės, naudojamos fotografijoje, arba padidinant nuotrauką ar kompiuterio monitorių nustatymus, yra galimų nedidelių spalvų skirtumų ir nuotraukos gali atrodyti ryškesnės nei tikrasis elementas.tikimės, kad galėsite priimti. Apie mus Sveiki atvykę susisiekti su mumis, jei turite klausimų. Į jūsų el. laišką paprastai atsakoma per 24 valandas, nuo pirmadienio iki šeštadienio ir kuo greičiau savaitgaliais.Jei per šį laikotarpį negausite atsakymo, patikrinkite savo šlamšto arba MASINIO pašto dėžutę, kad gautumėte mūsų atsakymą.

Aukšta kokybė, gamyklos kaina!

rasite nuostabų pasaulį!

pls patikrinkite mano parduotuvės svetainę:

http://Taksofonai.lt/store/504548

Techniniai Duomenys

Style Classic
Material Metal
Model Number HZ120702
Charms Type Sun, Moon & Stars
Metals Type Zinc alloy
Brand Name ILYSY
Item Type Charms
Origin Mainland China
Fine or Fashion Fashion

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos