Meniu


Belaidis išmanusis telefonas Infraraudonųjų spindulių siųstuvas IR Blasters Mini nuotolinio valdymo pultas iPhone sąsaja televizoriui Oro kondicionierius Patvarus

€5.72 €6.73

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t30881
Žymos

1. Kuriuos mobiliųjų telefonų modelius palaiko nuotolinio valdymo pultas? Atsakymas: "iPhone" jis palaiko "iphone5" ir naujesnius modelius, o sistema palaiko naujausius "IOS15 Android" telefonus, kuriems reikia tik palaikyti OTG (šiuo metu beveik visi "Android" telefonai palaiko OTG). Jei nesate tikri, galite ieškoti "Google": "Ar **mobiliojo telefono** modelis palaiko OTG?"

2. Ar nuotolinio valdymo pultas gali valdyti visą buitinę techniką? Atsakymas: Nuotolinio valdymo pultas gali apimti daugiau nei 90% šiuo metu rinkoje esančių infraraudonųjų spindulių buitinių prietaisų, o gerai žinomi prekės ženklai yra visuotinai prieinami. Jei nėra adaptacijos proceso ir jis nėra pritaikytas, "Android" telefonas gali pasirinkti "pasidaryk pats", kad atliktų mokymosi funkciją. ("iPhone" jis dar nepalaikomas). Ne infraraudonųjų spindulių buitinės technikos negalima valdyti nuotoliniu būdu, pvz., "Bluetooth" nuotolinio valdymo pulto ir 2,4 GHz nuotolinio valdymo pulto.

3. Kiek toli yra nuotolinio valdymo pultas?Atsakymas: Atstumas tarp nuotolinio valdymo pulto ir mašinos priklauso nuo elektros prietaiso priėmimo būklės. Faktiniai dažniausiai naudojamų buitinių prietaisų matavimai apima 8-15 metrų. Visiškai patenkinti kasdienius poreikius.

4. Ar naudojant šį gaminį jį reikia suderinti su elektros prietaisais? Atsakymas: Mobiliojo telefono nuotolinio valdymo pulto veikimo principas yra toks pat, kaip ir nuotolinio valdymo pulto, kuris pateikiamas kartu su prietaisu. Jis turi būti nukreiptas į prietaisą ir negali būti užblokuotas viduryje.

5. "IPhone" nuotolinio valdymo pultą galima atpažinti jį prijungus, bet kodėl jo negalima pritaikyti, o indikatoriaus lemputė nemirksi?Atsakymas: Problemą galite išspręsti eidami į mobiliojo telefono nustatymus - bendruosius - prieinamumą - išjungdami monofoninį garsą (mono garso parinktis yra pagalbinė funkcija žmonėms, turintiems klausos sutrikimų vienoje ausyje ir neturės įtakos įprastiems skambučiams)

6. Kodėl "Android" telefonas negali atpažinti nuotolinio valdymo pulto po prijungimo arba negali būti įprastai naudojamas po atpažinimo?

Atsakymas: 1. Jei telefonas yra OPPO arba vivo telefonas, turite įjungti OTG sr negalima normaliai naudoti po atpažinimo?

Atsakymas: 1. Jei telefonas yra OPPO arba vivo telefonas, turite įjungti OTG jungiklį nustatymuose-kituose nustatymuose-

2. Jei panašių problemų kyla su kitais "Android" telefonais, galite atidaryti nuotolinio valdymo vedlį-Mano nustatymai viršutiniame dešiniajame kampe-Infraraudonųjų spindulių tvarkyklės nustatymai-Įrenginys ir pasirinkite USB.

Dėl skirtingų partijų gali skirtis gaminio išvaizda, spalva ir spausdinimas, o tai neturės įtakos jo naudojimui.

Spalva: juoda

Medžiaga: plastikas

tipas: C: iPhone sąsajai

Pakuote sudaro:

1 x IR siųstuvas su dėklu

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Techniniai Duomenys

Use Universal
Wireless Communication IR
Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos