Meniu


Šešiakampiai automobilių lipdukai Korio tipo kėbulo dekoravimo lipdukai Universalus automobilių motociklas "Pasidaryk pats" lipnūs lipdukai kūno dekoravimui

€1.19 €3.21

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t30693
Žymos

Šešiakampiai automobilių lipdukai Korio tipo kėbulo dekoravimo lipdukai Universalus automobilių motociklas "Pasidaryk pats" lipnūs lipdukai kūno dekoravimui

Punktai:

1.Fun lipnumas: Jums nereikia jaudintis, kad jie nukris ar nulups dėl oro sąlygų ar plovyklos. Jie taip pat yra antistatiniai ir neišblukę, todėl ilgą laiką išlaikys savo pradinę spalvą ir blizgesį.

2. Platus taikymas: Šiuos automobilių lipdukus galite naudoti norėdami papuošti ne tik savo automobilius, bet ir nešiojamuosius kompiuterius, spinteles, motociklus, šaldytuvus ir kt.

3.Fun ir 3D: Šie automobilio lipdukai suteikia jūsų transporto priemonei linksmumo ir stiliaus, pasižymintys korio raštu, sukuriančiu 3D efektą. Juos galite pritaikyti bet kokiems lygiems paviršiams, tokiems kaip langas, durys, buferiai ar veidrodžiai.

4. Greita ir paprasta: Šiuos automobilio lipdukus galite įdiegti patys per kelias minutes, nereikalaujant jokių papildomų įrankių ar profesinių įgūdžių.Juos taip pat lengva pašalinti ir pakeisti, kaip jums patinka.

5.Juokingos dovanos: Šie automobilio lango lipdukai tinka draugams, šeimai, kolegoms, vaikams ir kt., Tai puiki Kalėdų, Padėkos dienos, gimtadienio dovana, tiek estetika, tiek praktiškumas.

Pridėkite šiek tiek humoro ir asmenybės savo transporto priemonėms naudodami šiuos juokingus automobilio lipdukus. Jie pasižymi stipriu lipnumu ir yra lengvai naudojami ant automobilių, motociklų, dviračių ir kt. Jie taip pat yra dekoratyvūs ir gali padaryti jūsų transporto priemones išsiskiriančias iš minios. Šie lipdukai puikiai tinka šeimoms, kurios mėgsta juoktis ir linksmintis.

Specifikacijos:

Pavadinimas: honeycomb shape car sticker

Medžiaga: PET

Dydis: apie 39 * 18cm / 15.4 * 7inch

Spalva: juoda, balta, raudona spalva

pakuočių sąrašas:

Korio formos automobilio lipdukas * 1vnt

Techniniai Duomenys

feature 1 Fun Stickiness
feature 3 Extensive Application
Origin Mainland China
size about 39*18cm/15.4*7inch
material PET
color black white red color
weight 340g
feature 2 Fun And 3D
feature 4 for Cars, Lockers, Motorcycles

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos